PaPaY Opublikowano 29 Lipca 2006 Opublikowano 29 Lipca 2006 Witam mam jeszcze jeden problem z moim Audim otoz woda z klimy nie wychodzi na zewnatrz, nigdy nie ma plamy jak jezdze przy wlaczonej klimie i stane to nic nie wycieka, kiedys zauwazylem mokro u pasazera pod dywanikiem, wiec podejrzewam ze tam wylatuje, slyszalem ze trzeba by przeczycic.. i teraz moje pytanie co? i gdzie to jest ? gdzie oznacza dokladnie co mam rozkrecic i jak to wyglada chodzi o Audi A4 TDi, 98r. pozdro !
szpak Opublikowano 30 Lipca 2006 Opublikowano 30 Lipca 2006 co do twojego problemu to mialem to samo, skondensowana woda leciała mi pod dywanik pasażera ale to dlatego ze autko mialem powypatkowe, ja odkręciłem schowek i zamazałem wyciek klejem do szyb samochodowych i u mnie pomogło, zaszło troche juz pewnie kamieniem i nic nie leci juz do srodka. jak autko stoi to widze piękną plamke wody na ziemi
Gość Kaziu_Wichura Opublikowano 30 Lipca 2006 Opublikowano 30 Lipca 2006 kurcze właśnie u mnie to samo. Nie widzię nigdzie cieknącej wody... . Nie wiem za bardzo co z tym zrobić a plamy mam pod nogami, najdziwniejsze jest to, że miałem je nawet jak nie używałem klimy :mrgreen: teraz zapomniałem sprawdzić a cały czas używam... . Które kanaliki są odpowiedzialne za odprowadzanie wody? Te pod akumulatorem, serwem itd? Żeby je wyczyścić trzeba odpiąć akumulator chyba, co nie? Tego akurat nie chcę robić bo, jeśli dobrze myślę, rozstroii mi się sekwencja, centralny zamek a i jeszcze radio będzie chciało jakiegoś kodu więc będzie z tym trochę problemów... Mam rację czy się mylę? Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi