tomi Opublikowano 3 Września 2007 Opublikowano 3 Września 2007 Gorąco polecam mechaników Mirka i Roberta. Zakład jest na Upalnej w garażach. Chłopaki są konkretni, ceny przystępne. Znają się na robocie. Po moich przygodach z mechanikami w końcu znalazłem ludzi którzy nadają się do tej roboty :oklaski: Na prawdę jeśli nie macie nikogo konkretnego to walcie do nich. Telefony komórkowe: 0 600 892 198; 0 606 247 621
marcyś77 Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Polecam Mechanika na Rogu ulic Raginisa i Basniowej w Białymstoku na przeciwko sklepu Jaroszówka.Znają sie na rzeczy.Nie tylko Audi ale i inne marki. Gorąco polecam Tylko tam serwisuję
krewny6 Opublikowano 21 Listopada 2008 Opublikowano 21 Listopada 2008 witam a ja polecam warsztat na Dojlidach ul.Zabłudowska 41. Dzisiaj bylem na diagnostyce i jestem zadowolony. pzdr
saski-gp Opublikowano 8 Stycznia 2016 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Panowie jestem tu nowy i nie chcę robić spamu zakładając nowy temat. Potrzebuję pomocy na szybko. Korzystał ktoś może z tego warsztatu przy myśliwskiej http://www.moto-uslugi.com/warsztat/bialystok/przedsiebiorstwo-handlowo-uslugowe-andrzej-klimowicz? jakieś opinie, bo przeszukałem neta i nic, a mam do nich najbliżej. Z góry dzięki za pomoc!
Rekomendowane odpowiedzi