Jump to content

krisuumax

Pasjonat
  • Content Count

    32
  • Joined

  • Last visited

Seller statistics

  • 0
  • 0
  • 0

Community Reputation

0

About krisuumax

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Wlaczylem Opcje, kodowanie jakie przyjelo i mozna sterowac to 01001111 ale komplwtnie nie sciemnia sie nic jak steruje. Pakiet mam QQ1 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
  2. 3 kable Ci wchodza do tej 12 pinowej ? Wysłane z iPhone 6 za pomocą Tapatalk
  3. Hmm, bardziej ta druga kostka ta pierwsza na milion procent od zmieniarki Podlacz najlepiej zmieniarke i zobacz skoro fabrycznie masz takia wiazke w schowku Wysłane z iPhone 6 za pomocą Tapatalk
  4. masz pod zmieniarke bo nie wszystkie sa wykorzystne w 12 pinowej Wysłane z iPhone 6 za pomocą Tapatalk
  5. Zmieniales schowek czy fabryczny ? Wiazka byla w zestawie ? Wysłane z iPhone 6 za pomocą Tapatalk Ta 12 pinowa na bank od zmieniarki, ale ta druga ? Wysłane z iPhone 6 za pomocą Tapatalk
  6. Cos mi nie gra, Wysłane z iPhone 6 za pomocą Tapatalk
  7. Podaj numery pinow jakie Ci zostaly te 3. Wole sie upewnic czy mowimy o tym samym Wysłane z iPhone 6 za pomocą Tapatalk
  8. Od diagnozy Wysłane z iPhone 6 za pomocą Tapatalk
  9. Czyli wnioskujac na sam koniec. Podlaczyc normalnie jak w b7 czyli dwa zapalniki w poduche i kostka w tasme tak ?
  10. Witam, kupilem subwoofer z q5 do mojej a3 8p. Chcialbym podlaczyc go pod swoj oryginalny subwoofer z blaupunkta jaki mam za boczkiem. W moim glosnik jest 2drozny a w tym z q5 normalny. Prosze z elsy (moja sie wysypala) o kolory kabli z subwoofera q5 do a3 (2004) wiem, ze sa tylko 2, ale nie wiem pod jakie sie podlaczyc. Wysłane z iPhone 6 za pomocą Tapatalk Podpialem pod zasilanie jednej cewki z ori suba z a3 + i - i powiem tak, niszczy jaja Wysłane z iPhone 6 za pomocą Tapatalk
  11. Cześc, na początku wiem, ze to nie A4, ale Mam nadzieje,ze ktos mi pomoże. Mam A3 8P oryginalny xenon. Jakiś czas temu zauwazylem,ze prawa lampa bije mi za nisko. Wiec uznałem, ze wyreguluje śruba nad lampa, podjechalem równo pod ścianę, włączyłem xenon i reguluje po kilku obrotach kluczem koleczko sie kręci, i nagle przestalo obracać sie to drugie kółeczko niżej. Sprawdziłem na drugiej i kręcić sie powinno wraz z tym obrotem klucza. Włączyłem VCDS i nagle blad pokazało na FIS. Wszedłem w basic settings, włączyłem xenon, grupa 001 i na status mam Adjustment a na ostatnim okienku No Invalid.Jest możliwe,ze mogło to kółko wypaść ze złączki od regulacji i to bedzie powód,ze nie działa regulacja podczas robieni w VCDS, i wali błędem na fis. Dodam,ze przed tym jak chciałem ustawić wysokość światła było ok a teraz regulowaniem na początku to podczas włączania xenonu silniczki ustawiały sie same a teraz juz nie. Lewa podczas Testu idzie do góry i wraca oraz ustawia sie równo, prawa stoi. Ma ktos jakiś pomysł co moze być ?. Dzieki Wysłane z iPhone 6 za pomocą Tapatalk
  12. Logi są na postoju jak i w trakcie jazdy, na ciepłym i zimnym. Zimny to te pierwsze logi Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Piotrsob1 możesz mi wytłumaczyć jak zmierzyć ? Nie robiłem tego niegdy. Miernik napięciowy czy zwykły z krokodylkiem i probówka ? Napisz mi dokładnie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
  13. Jak to sprawdzić ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
  14. Okej. Postaram sie podmienić. A jak logi ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Dzis zauważyłem,ze jak wcisnę mocno hamulec to wpada mi w podłogę powoli. I zauważyłem słabe hamulce. Tandem może takie rzeczy powodowac ? Gdy tak sie dławi to zauważyłem tez,ze lekko przygasa FIS i światło w aucie. Alternator ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
  15. Nie sprawdzałem pompy tandemowej. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Nie wymieniłem listwy. Styki siedzą dobrze Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Przyczyna może być pompa tandemowa ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
×
×
  • Create New...