kacyk44

Pasjonat
  • Zawartość

    4
  • Rejestracja

  • Ostatnia wizyta

Komentarze sprzedającego

  • 0
  • 0
  • 0

Reputacja

0

O kacyk44

    Informacje

    • Imię
      Marek
    • Lokalizacja
      Rawa Mazowiecka

    Auto

    • Model
      A4 B6
    • Nadwozie
      Avant
    • Rocznik
      2002
    • Silnik
      1.9 TDI
    • Kod silnika
      AVF
    • Napęd
      FWD
    • Skrzynia
      Manual
    • Paliwo
      ON

    Ostatnie wizyty

    Blok z ostatnimi odwiedzającymi dany profil jest wyłączony i nie jest wyświetlany użytkownikom.

    1. Zapraszam do kontaktu priv, zajmuje się odzyskiwaniem odszkodowań, może uda się coś odpowiedniego zaproponować:P
    2. kacyk44

      Problem rozwiązany. Przykładowe przyczyny jakie chodziły mi po głowie: -może coś z egr -filtr paliwa zapchany -wtryski\uszczelki pod wtryskami -vacum pompa Podjechałem pod komputer-jeden spec utwierdził mnie w przekonaniu o uszczelkach pod wtryskami oraz o vacum ewentualnie filtr paliwa. Jednak było mi mało informacji więc podjechałem w drugie miejsce na kompa. No i miałem racje, okazało się że mam rozregulowany rozrząd, zbyt duże odchyły 3-dopuszczalne max, a ja mialem po 5 nawet więc zdjęta obudowa rozrządu, a tam niespodzianka w postaci poluzowanego napinacza. Szczęście o tyle że po dokręceniu napinacza wszystkie pomiary komputera w normie. Jednak profilaktycznie trzeba wymienić rozrząd, dobrze że nie razem z głowicą:D
    3. Właśnie zjeżdzałem z trasy, silnik zgasł. Odpalałem ponownie występował problem z niskimi obrotami ok (700obrotów) po czym silnik zgasł i tak cały czas. dopiero gdy przytrzymałem go na rozruszniku samochod odpalił, jednak do 2tys miał muła, znów spadek obrotów przy hamowaniu silnik gaśnie. Dojechałem do domu jakoś(pozniej wpadnie na kompa) Teraz kwestia co to może być. Jakiś czujnik? Wtrysk? Podciśnienia?
    4. kacyk44

      Nie przyczepią się na przeglądzie? Ewentualnie policja?
    5. kacyk44

      Kupiłem ostatnio audi, poprzedni właściciel mówi że ta lampa jest wymieniona i że nie wie co jest. Problem polega na tym że w lewej lampie tylnej gdy świeci pozycja światło przebija wyżej czyli delikatnie podświetla się również światło wstecznego. Początkowo myślałem że może zbyt mocna żarówka, wymieniłem problem dalej występuje. Nie specjalnie mam pomysł co może być nie tak. Jedyne co aktualnie przychodzi mi o głowy to ewentualnie zbyt mocny bezpiecznik lampy? Wątpliwe jest to że lampa jest zamiennikiem i jakoś słabo odseparowana jest pozycja od wstecznego. Może ktoś miał podobny problem? Lub ma pomysł?:P Zdjęcia problemu słabo widać ale może to obrazuje problem
    6. Witam wszystkich, jestem z Rawy Mazowieckiej (łódzkie). Mam na imię Marek 23l. Jeżdżę audi a4 b6 2002 avant avf 180km:P