Jump to content

Er6

Pasjonat
  • Content Count

    12
  • Joined

  • Last visited

Seller statistics

  • 0
  • 0
  • 0

Community Reputation

0

About Er6

Informacje

  • First name
    Eryk
  • Location
    Warszawa

Car

  • Car model
    A4 B6
  • Car body
    Sedan
  • Year of production
    2002
  • Engine
    1.9 TDI
  • Engine code
    BBK
  • Drive
    RWD
  • Gearbox
    Manual
  • Fuel
    ON
  1. Dobra odpuściłem sobie te ledy i założyłem zwykle zarowki dzięki wszystkim za pomoc
  2. Na zwykłej żarówce wszystko było okej Jak założyłem LEDY to można powiedzieć,ze czujniki przestały działać kompletnie malo tego gaśnie raz lewa zarowka następnym razem prawa i tak w kółko o co tu chodzi,zarowki raczej dobre jakościowo 50zl za jedna,polecone przez forumowiczów z FB
  3. Tak,Maja CanBus ale to nie wina zarowki tylko lampki musze tam zajrzec Darku,jak jesteś tak obeznany w temacie to może masz pomysł dlaczego nie działaj czujniki parkowania po wymianie żarówek od wsteka na LED? czujniki załączają się tylko za pierwszym razem gdy uruchomię samochód,później już nie nie mam kompletnie pomysłu..
  4. Nowy komplet założyłem ale czujniki parkowania jak nie działały tak nie działają kurde co maja zarowki do czujników,hnnhmm
  5. Wcześniej zwykła teraz z LED to samo
  6. Dziś lub jutro dam znac🙂
  7. Witam,szukałem i nie znalazłem odpowiedzi jaki może być powód,ze jedna żarówka w oświetleniu tablicy przepala się po tygodniu? czy nowa lampka rozwiąże ten problem?
  8. Sprzedający właśnie mi wysłał drugi komplet i może te są wadliwe ale co maja zarowki do czujników cofania?to jest dziwne?czujniki załączają się tylko za pierwszym razem po odpaleniu samochodu a później cisza
  9. Właśnie tak się składa,ze ta żarówki maja system CanBus 5dyszek za jedna dałem,kupione z polecenia forumowiczów Audi
  10. Jak to pod co?zarowki LED wsadziłem w miejsce tych zwykłych normalnie w lampie
  11. Cześć wszystkim mam taki o to problem Założyłem ledy do wstecznego i gaśnie mi na zmianę raz lewa żarówka jak wrzucę wsteczny raz prawa a za 3 razem zadna nie gaśnie i tak w kółko oczywiście błąd wyskakuje raz lewej raz prawej a druga sprawa,ze po założeniu ledów przestały działać czujniki parkowania,działają tylko gdy wrzucę wsteczny za pierwszym razu gdy odpalę samochód,za drugim razem już cisza o co tu moze chodzic?jak to rozwiązać?
×
×
  • Create New...