Jump to content

altruistic

Pasjonat
  • Content Count

    40
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0

About altruistic

Informacje

  • First name
    Mateusz
  • Location
    Wrocław

Car

  • Car model
    A4 B6
  • Car body
    Avant
  • Year of production
    2001
  • Engine
    1.9 TDI
  • Engine code
    AVF
  • Drive
    FWD
  • Gearbox
    Manual
  • Fuel
    ON

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. @Muskel1u mnie niestety nie ma takiej opcji. Gdyby było coś w ustawieniach to bym to ogarnął sam 😔
  2. @Muskel1 Cześć Muskel. Wybacz, że tak długo ale sprawy prywatne zmusiły mnie do 0 aktywności przy aucie. Po długiej przerwie, zamontowałem tak jak napisałeś i wszystko jest ok poza tym, że gdy kamera się włącza to radio przestaje grać. Da się to jakoś obejść czyyy jest to kwestia już zaprogramowania radia? Pozdro
  3. @Muskel1ok. Dzięki bardzo 🙌
  4. @Muskel1 jak już tu jesteś to może będziesz wiedział czy w tym miejscu da się zaprogramować wyświetlanie spalania? Domyślnie była tam wyświetlana nazwa stacji radia ale zmieniłem radio i nie ma teraz tam nic
  5. @Muskel1dzięki szefie jutro ogarnę i dam znać 🙌
  6. @Muskel1 nie wiem w które miejsce
  7. Witajcie. Mam problem z podłączeniem kamery cofania. Potrzebuję wpiąć się w plus i masę lampki cofania i mam dylemat, ponieważ nie wiem, w które miejsca dokładnie. Tutaj w ten metal albo prosto w kable przy wtyczce. Nie wiem gdzie będzie lepiej. Liczę na pomoc
  8. @Muskel1 udało się po długiej walce okazało się, że nie styka jeden z pinów na kostce od wzmaka ( było wpięte a nie stykało ) Wzmacniacz działa prawidłowo bo słychać różnicę jak wypinam i wpinam kostkę, z kolei nie działa głośnik suba Nie jest mi on jakoś zbytnio potrzebny więc chyba odpuszczę już temat. Mam jeszcze pytanie z innej beczki. Przerabiałem to radio z 1 DIN na 2 DIN ale pojawił się problem, ponieważ nie wchodzi mi cały panel klimy do kosza - jest za szeroki. Czy muszę go wymienić na panel 2 DIN czy spróbować wcisnąć na siłę
  9. Tak, podkręcałem, 0 reakcji Chyba jest nadzieja bo jak bawię się chinchami to przy wkładaniu słychać leciutkie, chwilowe "pierdzenie" tylnych głośników więc coś tam styka
  10. Podłączone jak należy ale niestety nie działa. Czy jest od tego osobny bezpiecznik? 🤔 Lub może subwoofer niesprawny bo to chyba jeszczr ori
  11. @Muskel1okej,zaraz się za to zabiorę. Mam jeszcze pytanie. Bo ACC jest podłączone do zacisku 15 czyli po zapłonie jest to jakieś 3/4 obrotu kluczyka. ORI radio miałem gdzieś 1/4 lub 2/4 obrotu kluczyka przy automatycznym włączeniu ale wyłączało się dopiero gdy wyciągnąłem kluczyk ze stacyjki. Czy wiadomo do którego musiałbym się wpiąć żeby było tak samo jak w ori? 🤔
  12. @Muskel1 ok. A te 2 chinche gdzieś wpinam?
  13. Witam po krótkiej przerwie Złączka przyszła i wygląda tak: Domyślam się, że trzeba będzie przerabiać lub podłączyć wszystko na nowo pod tę złączkę
  14. @Muskel1 zamówiłem to lepsze w ciemno, lepiej mieć jak nie mieć możliwości Do środy powinno przyjść to wtedy dam znaka i poproszę o pomoc w podłączeniu tego Pozdro!
×
×
  • Create New...