aspect86

Pasjonat
  • Zawartość

    9
  • Rejestracja

  • Ostatnia wizyta

Reputacja

0

O aspect86

  • Urodziny 23.05.1986

Informacje

  • Płeć
    Mężczyzna
  • Imię
    Michał
  • Lokalizacja
    łódzkie

Auto

  • Model
    A5
  • Nadwozie
    Coupe
  • Rocznik
    2009
  • Silnik
    2.0 TFSI
  • Kod silnika
    CDNC
  • Napęd
    quattro
  • Skrzynia
    Manual
  • Paliwo
    PB
  1. 4,8 do setki, bardzo fajnie jeździ
  2. Na razie pogody nie ma żeby coś sensownego nagrać, ale tylko jak będzie okazja to zrobię filmik i zamieszczę tu masz 275 KM z stronikiem
  3. zamieszcze niedługo filmik, to zobaczysz, myślę, że seryjne S5 nie będzie miało startu
  4. Audi niedawno wróciło od Gregora, na hamowni pokazało następujący wynik. Mody: - remont silnika, usunięcie problemu olejowego - downpipe - sprzęgło z 3.0 TDI - Turbo K04-64 - strojenie by Gregor10 - na wiosnę dołożymy IC Mechanikę ogarnąłem w firmie Jakusik Motorsport Niedługo filmiki z auta z niemieckich autostrad
  5. Ok, dzieki za porade, tak zrobie
  6. Witam, mam problem z klimą, mianowicie późno zaczyna chłodzić, przy wysokich temperaturach powietrze zimne leci tylko podczas jazdy, na luzie jest dużo cieplejsze, poza tym jest nieprzyjemny zapach, klima była niedawno nabijana, dolewali czynnik chłodzący, na VAGu nie ma żadnych błędów dodam tez że zimą przy bardzo niskich temperaturach i włączonej kllimatyzacji nie chciało lecieć cieple powietrze Co to może być? Pozdr.
  7. Nie miałem czasu w ten weekend sprawdzić zamiany tych żarników, ale jak to zrobię i uporam się z problemem to dam Wam znać o rozwiązaniu Pozdr
  8. Dzięki, właśnie tak to w weekend sprawdzę, mam nadzieję, że to nie przetwornica, bo podobno jest bardzo droga..
  9. Witam, mam problem z mrugającym xenonem, jest to tylko jedna, prawa lampa, nie widać niebieskawej barwy, która mogłaby sygnalizować wypalanie się żarówki, z lewej strony wszystko ok. Mruganie występuje zarówno podczas jazdy, jak i na postoju, zauważyłem, że jak żarówka poświeci jakieś 5 minut to praktycznie przestaje mrugać i jest ok. Przekopałem pół tego podforum i nie znalazłem odpowiedzi na ten problem Macie jakieś pomysły co to może być, bo nie chcę się niepotrzebnie w koszty ładować??? Pozdr
  10. Witam wszystkich użytkowników. Od niedawna jestem właścicielem A4 B5 2.6 V6