mentryb Opublikowano 5 Września 2010 Opublikowano 5 Września 2010 Witam. Przez pewien czas mialem nie ori radio z adapterem do glosnikow z tylu i tyl b. ladnie gral (mily basik itp). Teraz mam navigation plus i tyl gra tak normalnie. Generalnie z przodu auta wogole go nie slychac. Czy tak ma byc w navigation plus? A moze padl mi wzmacniacz z tylu? Czy z padnietym wzmacniaczem beda graly tylne glosniki? Bo one graja ale bez rewelacji.
Gość -makaveli- Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 jeśli masz ori głośniki z tyłu to z walniętym wzmakiem grać nie powinny.ja miusiałem wymienić końcówke mocy we wzmacniaczu
mentryb Opublikowano 8 Września 2010 Autor Opublikowano 8 Września 2010 Kurde to dziwne. BO na jakims naviheaven zadapterem do tylnich glosnikow graly elegancko. A z navigation plus to porazka
Gość -makaveli- Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 no u mnie w ori instalacji (nokia) jest tak że calość z radia idzie do wzmaka i potem (ze wzmaka) rozchodzi się na tylne głośniki
mentryb Opublikowano 8 Września 2010 Autor Opublikowano 8 Września 2010 U mnie tesz wszystko ori. Wzmak jest w jednym z glosników
Gość -makaveli- Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 U mnie tesz wszystko ori. Wzmak jest w jednym z glosników no właśnie...sprawdź dobrze wzmaka najpierw....ewentualnie same głośniki.spróbuj tez pobawić się rds-em ....u mnie było tak że na włączonym rds-ie na cd nie grał tył (na radio wszystko grało)
Rekomendowane odpowiedzi