Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Uwazajcie na swoje audiczki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:confused4:
Opublikowano

powinni łapać skur**** i ucinać łapy! wtedy napewno by się coś zmieniło, a nie człowiek wydaje pieniądze na swoje auto żeby fajnie wyglądało itd. a tu Ci przyjdą takie choje i auta nie ma lub czegoś przy nim :confused4:

Opublikowano

powinni łapać skur**** i ucinać łapy! wtedy napewno by się coś zmieniło, a nie człowiek wydaje pieniądze na swoje auto żeby fajnie wyglądało itd. a tu Ci przyjdą takie choje i auta nie ma lub czegoś przy nim :confused4:

tak jak mowisz ale szczerze dochodze do wniosku i to sie potwierdza...ze tutaj prawo jest dla zlodziei itp...a nie dla ludzi uczciwych

pozdro!

Opublikowano

oskaritto wiedziałem o tym jak miałem 8 lat i ukradli mi rowerek mojego słynnego dudusia :(:D niestety trzeba się pogodzić z tym bagnem bo na zmiany się nie zapowiada. - musieli by odrazu 3/4 rządu zamknąć za złodziejstwo :gwizdanie:

Opublikowano

oskaritto wiedziałem o tym jak miałem 8 lat i ukradli mi rowerek mojego słynnego dudusia :(:D niestety trzeba się pogodzić z tym bagnem bo na zmiany się nie zapowiada. - musieli by odrazu 3/4 rządu zamknąć za złodziejstwo :gwizdanie:

tak tylko kiedys zylem z nadzieja ze bedzie lepiej :) ale niestety :) nie w tym kraju :) :gwizdanie: :kox:

Opublikowano

tu się nawet nadzieją nie da żyć :cool1::polew:

Opublikowano

tu się nawet nadzieją nie da żyć :cool1::polew:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Śmichy śmichy ale jak tak serio o tym pomyśleć to się rzygać chce. :sick3: ale cóż... przyjmuje że zawsze może być gorzej... chociaż chyba nie w polsce :polew:

Opublikowano

Śmichy śmichy ale jak tak serio o tym pomyśleć to się rzygać chce. :sick3: ale cóż... przyjmuje że zawsze może być gorzej... chociaż chyba nie w polsce :polew:

niestety tutaj to gorzej chyba nie bedzie :D chyba ze bedzie typowe GTA na ulicach :D

Opublikowano

hyhy. Najgorsze że takiemu skurwielowi nie możesz nic zrobić jak Cie napada, okrada, bije, obróci się to w Twoją stronę. :thumbdown:

Opublikowano

w swoim mieście gdzie mieszkam, na osiedlu, garaży jest pełno, ale albo wszystkie zajęte albo ludzie nie chcą wynająć. 3/4 lata wstecz sobie niektórzy postawili blaszaki gdzieś w szczytach tych garaży, a teraz po rozmowie z administratorem usłyszałem słowa że ''nie ma takiej możliwości'' i tak człowiek śpi niespokojny w nocy, a z rana leci od razu do okna patrzyć czy fura stoi ;( na AC nie każdego stać :confused4: najlepsze jest to że jeszcze z rok temu ok. 0:00 wyłączali wszystkie lampy na osiedlu żeby zaoszczędzić PLN'y teraz już na szczęście tego nie robią, ale i tak od czasu do czasu coś komuś zginie przy samochodzie. więc patrząc z drugiej strony to jak tu ma nie być złodzieja jak tak robią? jedno jest pewne: oni byli, są i będą. i tak jak już ktoś wspominał prawo jest po stronie złodzieja.

p.s. osobiście jakbym go złapał na gorącym uczynku że chce mi podprowadzić fure-sam bym wymierzył sprawiedliwość :evil:

Opublikowano

w swoim mieście gdzie mieszkam, na osiedlu, garaży jest pełno, ale albo wszystkie zajęte albo ludzie nie chcą wynająć. 3/4 lata wstecz sobie niektórzy postawili blaszaki gdzieś w szczytach tych garaży, a teraz po rozmowie z administratorem usłyszałem słowa że ''nie ma takiej możliwości'' i tak człowiek śpi niespokojny w nocy, a z rana leci od razu do okna patrzyć czy fura stoi ;( na AC nie każdego stać :confused4: najlepsze jest to że jeszcze z rok temu ok. 0:00 wyłączali wszystkie lampy na osiedlu żeby zaoszczędzić PLN'y teraz już na szczęście tego nie robią, ale i tak od czasu do czasu coś komuś zginie przy samochodzie. więc patrząc z drugiej strony to jak tu ma nie być złodzieja jak tak robią? jedno jest pewne: oni byli, są i będą. i tak jak już ktoś wspominał prawo jest po stronie złodzieja.

p.s. osobiście jakbym go złapał na gorącym uczynku że chce mi podprowadzić fure-sam bym wymierzył sprawiedliwość :evil:

:/ my tego nie zmienimy :/ trzeba to traktowac jako przestroge

u mnie w miescie jak jest festiwal lub mecz to tez wylaczaja lampy a wtedy to sie dzieje :/

trzeba tylko liczyc na to ze na ciebie nie trafi i tyle :)

pozdro!

Opublikowano

Taa dobrze że masz chociaż okno na furacza bo ja nie mam... to jest dopiero adrenalinka jak nieraz zapomne wktórym miejscu samochod zostawiłem i sobie myśle k**wa.. za***ali... :wallbash: aż tu patrze w inne miejsce a tu stoi Ada :D:banan2:[br]Dopisany: 14 Wrzesień 2010, 11:43_________________________________________________Zresztą w moim wątku A4 B5 jest moja adela bodajże na 4 str. i tam jest zdjęcie jak mi ktoś urządził karoserie z na masce :cool1: ( samochód był może z tydzień pod blokiem i już go ochrzcili )

Opublikowano

Taa dobrze że masz chociaż okno na furacza bo ja nie mam... to jest dopiero adrenalinka jak nieraz zapomne wktórym miejscu samochod zostawiłem i sobie myśle ku***a.. za***ali... :wallbash: aż tu patrze w inne miejsce a tu stoi Ada :D:banan2:[br]Dopisany: 14 Wrzesień 2010, 11:43_________________________________________________Zresztą w moim wątku A4 B5 jest moja adela bodajże na 4 str. i tam jest zdjęcie jak mi ktoś urządził karoserie z na masce :cool1: ( samochód był może z tydzień pod blokiem i już go ochrzcili )

ja ostatnio mialem inna przygode....gosc walnal mnie na parkingu pod dworcem i uciekl *mnie nie bylo w srodku* parkingowy mi powiedzial bo wsiadlem do auta chcialem odjechac a ten biegnie mowi auto ci rozwalili ja mowie jak to ....a on ze z drugiej strony (i bok gdzie wlew paliwa) wbity do srodka...gosc okularem cofal walnal i uciekl.... :/

niestety wszystko sie moze zdarzyc :/

Opublikowano

Taa dobrze że masz chociaż okno na furacza bo ja nie mam... to jest dopiero adrenalinka jak nieraz zapomne wktórym miejscu samochod zostawiłem i sobie myśle ku***a.. za***ali... :wallbash: aż tu patrze w inne miejsce a tu stoi Ada :D:banan2:[br]Dopisany: 14 Wrzesień 2010, 11:43_________________________________________________Zresztą w moim wątku A4 B5 jest moja adela bodajże na 4 str. i tam jest zdjęcie jak mi ktoś urządził karoserie z na masce :cool1: ( samochód był może z tydzień pod blokiem i już go ochrzcili )

to Ty masz dopiero przejeba*** ale co z tego że mam okno na furacza? przecież nie postawie sobie pionowo łóżka w oknie :polew:

pamiętaj że jak spisz to wszystkiego nie usłyszysz

oskaritto taka stłuczka parkingowa jest najgorsza, bo sprawca albo od razu ucieka albo wychodzi patrzy czy ktoś widział i też ucieka

Opublikowano

No i co poradzić. Tak to już jest niestety.. nie wiem czy nawet warto malować tą maskę bo za chwile znów będzie szedł jakiś ciul i mu sie zachce rysowania. Chociaż u mnie pod blokiem 3/4 samochodów ma porysowaną maskę przez jakiś patałachów... ciekawe jak by tatuś zapłacił za porządne malowanie to czy dalej by mu się chciało rysowania.

Opublikowano

No i co poradzić. Tak to już jest niestety.. nie wiem czy nawet warto malować tą maskę bo za chwile znów będzie szedł jakiś ciul i mu sie zachce rysowania. Chociaż u mnie pod blokiem 3/4 samochodów ma porysowaną maskę przez jakiś patałachów... ciekawe jak by tatuś zapłacił za porządne malowanie to czy dalej by mu się chciało rysowania.

pojebow duzo :) koncze temat filmem :D milego dla WAS!!

Opublikowano

u mojej dziewczyny pod blokiem porysowali mi jeszcze mercedesa jak go miałem, ale wiecie co jest najciekawsze?! to był stary dziad w wieku ok. 70lat!!!! i każdemu co tam parkuje auto rysuje. kiedyś go wieczorem dorwałem pod blokiem, pokazałem czym teraz jeżdżę i powiedziałem że jak zobaczę chociaż jedną ryskę to będziemy rozmawiać inaczej. jak narazie ponad rok mam spokój i oby tak zostało :naughty:

Opublikowano

no to i tak + że wiesz kto, ja bym z drania ściągał kase. i tak dobrze że wtedy nie postawiłem bokiem samochodu równolegle do jezdni bo bym miał pewnie cały bok do malowania :shocked:

Opublikowano

no to i tak + że wiesz kto, ja bym z drania ściągał kase. i tak dobrze że wtedy nie postawiłem bokiem samochodu równolegle do jezdni bo bym miał pewnie cały bok do malowania :shocked:

:/ ok ja uciekam fajnie sie gadalo ale robota czeka :/ :kox: 3majcie sie!!