kondziultn Opublikowano 14 Września 2010 Opublikowano 14 Września 2010 Witam. Sprawdzając dzisiaj olej w mojej Audi obłamał mi się bagnet i jego cześć została w metalowej rurce :/ Może ktoś ma jakieś pomysły jak ją wyciągnąć. bardzo proszę o pomoc Pozdrawiam Konrad
andy_sky Opublikowano 14 Września 2010 Opublikowano 14 Września 2010 może dwoma cieńkimi prętami np.ze starego parasola rozbij je na końcu młotkiem i powodzenia
cichybob Opublikowano 14 Września 2010 Opublikowano 14 Września 2010 magnes najlepiej ze starej lodówki jest cienki i długi powodzenia a jak nie da rady to wyjecie miski :>
kamil1990_2006 Opublikowano 14 Września 2010 Opublikowano 14 Września 2010 może masz długą pęsetę... jeśli tak to nią wyciągniesz bo ja tak robiłem
kondziultn Opublikowano 14 Września 2010 Autor Opublikowano 14 Września 2010 Dzięki za rady. Chce jeszcze dodać że miarka jest cienka giętka i co najgorsze plastikowa
mk14_80 Opublikowano 14 Września 2010 Opublikowano 14 Września 2010 po nową miarkę udaj się do serwisu do mojego koszt 36 zł ... z tym ze mi aż tak paskudnie nie pękła ... mk
Gość oskaritto Opublikowano 14 Września 2010 Opublikowano 14 Września 2010 Witam. Sprawdzając dzisiaj olej w mojej Audi obłamał mi się bagnet i jego cześć została w metalowej rurce :/ Może ktoś ma jakieś pomysły jak ją wyciągnąć. bardzo proszę o pomoc Pozdrawiam Konrad a nie da rady metalowej rurki sciagnac ? w 1.8T jest wprawdzie plastikowa ale na dole mocowana jakos tak ze mozna ja sciagnac moze jak u Ciebie tak sie da zrobic to wyciagniesz bagnet ?
Rekomendowane odpowiedzi