Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AJM] Gdzie jest wzmacniacz antenowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

gdzie znajduje się wzmacniacz antenowy w Avancie z 2000r.??? przy antenie to go raczej niema kable uciekaja mi pod podsufitkę i nie wiem co odkręcić żeby się do niego dostać. Mam kiepski odbiór FM

Opublikowano

ja mam to samo - avant z 2000 roku - kiepski odbior z tego co doszedlem to wzmacniacz jest w podsufitce pod antena - takie male srebrne pudelko - dostep od lamki oswietlajacej bagaznik - jest opisane w dziele warsztat ze zdjeciami!! :dance:

jak cos zrezasz to daj cynk - bedziesz we wtorek w promenadzie - ja sie wybieram to pogadamy!!

Opublikowano
  • Autor

Jestem we wtorek ale gdzieś dopiero ok20:00 bo będę jechał po pracy, a tego pudełka przy antenie to nie znalazłem u mnie musi być gdzieś głębieji nie widać tego przez lampkę.

Opublikowano

oki ja jade z ostrowa - 300 km wiec tez bede kolo 2000 albo pozniej - pogadamy!! :hi:

Opublikowano

gdzie znajduje się wzmacniacz antenowy w Avancie z 2000r.??? przy antenie to go raczej niema kable uciekaja mi pod podsufitkę i nie wiem co odkręcić żeby się do niego dostać. Mam kiepski odbiór FM

nie może być w podsufitce gdzieś głębiej bo oryginalnie to właśnie do wzmacniacza się przyktęc antene.

Może ktoś go wyciągnął po prostu. Najtaniej wyjdzie puścić nowy kabel antenowy razem z nowa anteną uniwesalną - wzmacniacz nie będzie wtedy potrzebny

Opublikowano

Dokładnie wzmacniacz jest "podstawą" anteny. Możliwe że ktoś ją zmianiał stąd brak wzmacniacza. Ja mam niefirmowe radio i miałem problem z odbiorem FM - kupiłem separator antenowy i odbiór sie wyraźnie poprawił ale nie na tyle bym był w pełni zadowolony. Ponoć dwa wzmacniacze dla sygnału to nie jest dobry pomysł.