Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AVF] B6 Quattro Sancho80

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hej

jako ze troche juz jezdze to przedstawie swoje wozidlo...

takze ponizej:

Audi A4 1.9tdi z motorem AVF w wersji Quattro

Auto salon polska co w terazniejszych czasach jest rzadkoscia, prod 11.2004

Przebieg: 193 000 ; serwisowana w Audi do przebiegu 125k w 2008r. przebieg potwierdzony po VINie

jestem 3 wlascicielem od nowosci.

Wyposazenie:

pelne bez elektrycznych siedzen, webasto, sterowania z kierownicy, nawigacji.

Pomierzona przez rzeczoznawce cala karoseria, grubosc lakieru 150mikronow wszedzie za wyjatkiem tylnej klapy i tylniego blotnika gdzie bylo 180.

Auto po szczepionce na okolo 165koni (nie mierzylem jeszcze)

Plany na przyszlosc:

jesli sie uda to wymiana letnich kol na 19` BBS Motorsport (wtedy aktualne ida na sprzedaz)

zakup Webasto

Wymiana Turbo na BRD + korekta softu (ewentualnie dodatkowy FIMC)

z zewnatrz chcialbym lotke S-LINE

dsc0423j.jpg

dsc0427x.jpg

dsc0438pf.jpg

dsc0441k.jpg

dsc0442o.jpg

dsc0444j.jpg

dsc0450lc.jpg

Opublikowano

ładne auto, gratki wyboru, rnsa montuj :)

Opublikowano

Brawo ładne autko -ramki klubowe :good:

ładne auto, gratki wyboru, rnsa montuj :)

niezła sprawa :good:

Opublikowano
  • Autor

a co to jest to rnsa?

Opublikowano
470audia4rnse.jpg&t=1
Opublikowano
  • Autor

aaaa...myslalem w pierwszej chwili nad duza nawigacja ale na dzien dzisiejszy sobie darowalem bo zeby to zainstalowac trzeba przerabiac ponoc caly panel climatronica i trace poleczke pod centralnym kokpitem co mi jest troche nie na reke..

na dzien dzisiejszy czekam na troche grosza i pierwsze co to Webasto kupuje bo idzie zima a i choruje procz tego na BBSy w czarnym macie z czerwona obwodka..

Opublikowano

1.9 Q :slina:

wymiana letnich kol na 19` BBS Motorsport

nie polecam :no:

jak chcesz 19 to dopisz też dobrą jakąś glebę bo na tym co masz to jak kupa będzie wyglądać 19-cali :wink4:

Opublikowano
  • Autor

ja bym chcial dokladnie takie cos jak na zdjeciu ponizej..mysle ze do koloru nadwozia takie fele w czarnym macie beda super pasowac...nie chce RSow bo kazdy takie wstawia do a4..

co do tego ze auto straci na mocy to licze sie z tym...ale juz teraz nie jest demonem predkosci wiec nie spuszczam sie nad koniami a ide bardziej w optyke...

jesli chodzi o zawieszenie, to narazie odpuszczam jeszcze bo mam 3 miesieczne dziecko na pokladzie, jak podrosnie to wstawie jakies sprezyny...ale i tak mysle ze 19tki ladnie zapelnia nadkola i nie bedzie luki miedzy opona a karoseria prawie..

41040298141a8e067fa6o.jpg

Opublikowano
  • Autor

raczej nie, poszukam na EBAYu niemieckim jakis uzywek w dobrym stanie i sobie przywioze...nowki troche drogie sa a ja i tak chce je malowac wiec nawet jak uzywki beda troche poobdzierane to sobie naprawie i przygotuje...a za roznice kupie nowki gumy bo tylko taka opcja wchodzi w gre przy Q ponoc...

Opublikowano

1.9 w quattro takie jak moje :good:

Opublikowano
  • Autor

oby do zimy ;)

zapomnialem dodac, jesli kasa bedzie to chcialbym jeszcze wstawic wieksze hamulce na przod...duzo tych planow ale mam nadzieje ze przynajmniej w tym sezonie uda sie kupic felgi i webasto na poczatek... :wink4:

Opublikowano

na dzien dzisiejszy czekam na troche grosza i pierwsze co to Webasto kupuje bo idzie zima

:good: fajnie w zimie wchodzi sie do cieplego autka polecam :wink4:

Opublikowano

fajne autko, no i te Q... :notworthy:

nie boisz sie 19 cali na wawe? przyznam ze ja na 18 wytrzymac nie moglem a tez gleby nie bylo wiec komfort niby większy. No ale wygląd będzie git, to fakt.

olej półke, montuj RNS-E :good:

Opublikowano

Ładna sztuka :good:

Opublikowano

olej półke, montuj RNS-E

RNS-E fajny gadget, ale dużym minusem jest brak półki, jeżeli ktoś jej wcześniej używał, :( ale idzie się do tego przyzwyczaić.

Auto b. fajne, a napęd… :slina: szkoda, że u mnie takiego nie ma...

Opublikowano
  • Autor

naprawde fajna rzecz to quattro...problem tylko w tym ze skrzynia krotka strasznie i troche irytujace jest ciagle wachlowanie...

Opublikowano

oby do zimy ;)

zapomnialem dodac, jesli kasa bedzie to chcialbym jeszcze wstawic wieksze hamulce na przod...duzo tych planow ale mam nadzieje ze przynajmniej w tym sezonie uda sie kupic felgi i webasto na poczatek... :wink4:

A jakie masz hamulce z przodu??? bo u mnie już od nowości siedzą tarcze 312mm. i duże zaciski i ciekawi mnie jak jest w 1.9tdi :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

tutaj jest chyba 288, troche przymalo powiem szczerze bo po kilku mocniejszych hamowaniach pedal robi sie miekki..