Filutek Opublikowano 16 Września 2010 Opublikowano 16 Września 2010 Mam problem ze zmieniarka,po wlaczeniu radia miesza płytami ale po chwili pisze na navi brak płyt?
wrclaguna Opublikowano 16 Września 2010 Opublikowano 16 Września 2010 wyczysc laser najlepiej srodkiem izopropanol wysokiej czystosci
Filutek Opublikowano 16 Września 2010 Autor Opublikowano 16 Września 2010 wyczysc laser najlepiej srodkiem izopropanol wysokiej czystosci Ok dzieki za info, i to przez laser by tak nagle nigdy nie miałem problemu z tym. Da rade to samemu zrobić albo jest bardzo skomplikowane.
akjam Opublikowano 16 Września 2010 Opublikowano 16 Września 2010 Próbowałeś wyciągać płyty? Ja miałem tak samo jak płyty (podczas transportu) po prostu spadły z półeczek. Rozkręciłem i po wyciągnięciu płyt wszytko wróciło do normy.
Filutek Opublikowano 16 Września 2010 Autor Opublikowano 16 Września 2010 Próbowałeś wyciągać płyty? Ja miałem tak samo jak płyty (podczas transportu) po prostu spadły z półeczek. Rozkręciłem i po wyciągnięciu płyt wszytko wróciło do normy. Próbowałem wyciągać i nic nie idzie zrobić pomiesza i tyle.
Bart-S Opublikowano 16 Września 2010 Opublikowano 16 Września 2010 Spróbuj podpiąć się VAGiem do radia/RNS-E - może jakiś błąd zapisało.
akjam Opublikowano 17 Września 2010 Opublikowano 17 Września 2010 Próbowałeś wyciągać płyty? Ja miałem tak samo jak płyty (podczas transportu) po prostu spadły z półeczek. Rozkręciłem i po wyciągnięciu płyt wszytko wróciło do normy. Próbowałem wyciągać i nic nie idzie zrobić pomiesza i tyle. To znaczy nie da się wyciągnąć płyt/płyty? Jeśli tak to wyciągnij zmieniarkę, odkręć kilka śrubeczek od spodu i będziesz widział co się stało z płytami, bo może jest tak jak mówię. Podejrzewam, że ty masz ten sam problem co ja miałem - oczy mówiłem wyżej. :gwizdanie:
Filutek Opublikowano 17 Września 2010 Autor Opublikowano 17 Września 2010 Próbowałeś wyciągać płyty? Ja miałem tak samo jak płyty (podczas transportu) po prostu spadły z półeczek. Rozkręciłem i po wyciągnięciu płyt wszytko wróciło do normy. Próbowałem wyciągać i nic nie idzie zrobić pomiesza i tyle. To znaczy nie da się wyciągnąć płyt/płyty? Jeśli tak to wyciągnij zmieniarkę, odkręć kilka śrubeczek od spodu i będziesz widział co się stało z płytami, bo może jest tak jak mówię. Podejrzewam, że ty masz ten sam problem co ja miałem - oczy mówiłem wyżej. :gwizdanie: Naprawione tak jak pisałeś płyta się zsunęła. Dzieki za pomoc.
Rekomendowane odpowiedzi