Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Czy tunel środkowy od polifta jest p&p do przedlifta?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

tak jak w temacie, czy jest taki sam na uchwytach,czy trzeba przerabiac?

chodzi mi o tunel gdzie jest podlokietnik, hamulec ręczny, uchwyt na kubki itd.

Opublikowano

Podobno tunel środkowy sie przekłada bez rzeźbienia, dowiem sie jak wreszcie go przełoże bo puki co leży i sie kurzy w garażu

Opublikowano

bez przerubek owszem ale podobno delikarnie odstaje przy łączeniu z konsolą środkowa.

Opublikowano
:szukaj: jest pelno tego na forum
Opublikowano
  • Autor

no Ciekawe mądralo, jakos szukalem i nic nie znalazlem.

jak nie masz zamiaru wnosic cos do tematu, to sobie daruj.

Opublikowano

kolego bez takich mi tu bo ci zaraz podam linki i zobaczysz ze sa i ktos juz to robil nie raz.

PS nie jestesmy na TY zebys pisal do mnie "mądralo" :hi:[br]Dopisany: 19 Wrzesień 2010, 11:23_________________________________________________a skoro szukałeś to słabo szukałeś :gwizdanie:[br]Dopisany: 19 Wrzesień 2010, 11:24_________________________________________________http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=96766.0;highlight=tunel+z+przedlifta :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 19 Wrzesień 2010, 11:26_________________________________________________http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=34804.0;highlight=tunel

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=67218.0;highlight=tunel

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=156884.0;highlight=tunel

Opublikowano
  • Autor

nadal PAN sie nie popisal, pytalem o tunel srodkowy, gdzie jest podlokietnik itd, w temacie podanym jest mowa o tunelu z klimatronikiem i radiem.

Opublikowano

zobacz moj temat :gwizdanie: pasuje tylko w jednym miejscu trzeba dorobic kawalek plasticzku bo zostaje mala dziura. Moge dac fotke jak to wyglada

Opublikowano
  • Autor

jesli moge prosic o te fotke. z gory dziekuje! :good:

Opublikowano

zaraz bedzie :good:[br]Dopisany: 19 Wrzesień 2010, 11:49_________________________________________________20100919858.jpg

By wojciu0308 at 2010-09-19

20100919859.jpg

20100919861.jpg

nie jest profesjonalnie ale to jest :good: napewno da sie lepiej to zrobic ja nie mialem czasu :good:

Opublikowano
  • Autor

dzieki za fotki i pomoc :notworthy:. a powiedz mi , warto kupowac taki tunel? widze,ze jakos nie bardzo on pasuje do plastiku przy drązku skrzyni plus jescze ta dziura,choc ja to mozna podobnie zrobic jak u Ciebie. jak myslisz?

Opublikowano

jezeli potrzebne Ci sa dwie zapalniczki to tak :cool1: ja np jednej uzywam do Navi a drugiej do CB :good: wolalem zrobic takie rozwiazanie niz kupowac jakies rozdzielacze i nie potrzebne psuc konsole :good: Aha i jeszcze jedno kupilem tez taki tunel bo mialem podlokietnik jeden luzny od A3 i przy okazji tez go zalozylem :) jak za dobra kase wyrwiesz taki tunel to wg warto zmienic, w srodku o jedno "kółko" czerwieni wiecej :good:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

odgrzeje troche kotleta. mam przedlifta i chcialbym zanabyc tunel z podlokietnikiem, pytania:

- czy idzie przelozyc z przedlifta cupholdery do polifta w te miejsce gdzie tam jest zapalniczka ze schowkiem czy to jest zintegrowane i nie ma mozliwosci?

- czy jest mozliwosc zamontowac sam podlokietnik robiac otwor w tunelu czy trzeba ten tunel koniecznie zmieniac bo jest zupelnie inny?

Opublikowano
  • Autor

co do piewszego pytania to nie znam odpowiedzi,bo nie zmienialem tunelu

co do drugiego pytania, zakupilem podlokietnik z tunelem od polifta, podlokietnik byl ladny,ale tunel byl zajechany, dlatego postanowilem przelozyc podlokietnik do mojego tunelu. bez problemu da sie to zrobic, a co ciekawsze, od drugiej strony jest fabryczne wytloczenie na tunelu do wyciecia na uchwyt. takze wycinasz dziure i wszystko jest git:) jak z fabryki :)takze, kup sam podlokietnik bez tunelu i dzialaj :) godzinka z piwem i robota zrobiona;)

Opublikowano

no wlasnie kurde chwilowo na allegro brak szarego podlokietnika w normalnej kasie :mysli:

Opublikowano
  • Autor

poluj :) ja z miesiac polowalem na podlokietnik i udalo sie kupic z koszalina, za 100zl z tunelem, tylko jak mowilem, tunel zajechany, skupilem sie na podlokietniku :) nie polamany i pod kolor byl :)