Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

coś oglądał ciekawego?[br]Dopisany: 09 Luty 2010, 22:07_________________________________________________to też spadam... :hi:

epoke lodowcową 3 :decayed:[br]Dopisany: 09 Luty 2010, 22:50_________________________________________________pan maciej teraz idzie spać

3majta sie

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

to ja też idę :gwizdanie:

Opublikowano
:hi: dobelek spiochy, dzis chyba Adas zaspal do sklepu :polew:. zerkam a tu 5.30 zero powitania :polew:
Opublikowano

:hi: dobelek spiochy, dzis chyba Adas zaspal do sklepu :polew:. zerkam a tu 5.30 zero powitania :polew:

walczylem troche, bo Mi sie kabelek od kamery odpial :decayed: ale juz jestem takze..

:hi:

[br]Dopisany: 10 Luty 2010, 06:42_________________________________________________i ten jak Mnie kontroluje czy nie zaspalem do pracy :polew: :polew:

Opublikowano

jak bym mial numer na komorke to bym przedzwonil sie upewnic czy sie nic nie stalo :polew:[br]Dopisany: 10 Luty 2010, 06:55_________________________________________________a ja musze zaraz po zakupy, mlodego na basen i smigam do Poznania :gwizdanie:

Opublikowano

jak bym mial numer na komorke to bym przedzwonil sie upewnic czy sie nic nie stalo :polew:

:polew: :polew: :polew: :polew:

takimi tekstami to od lasek sie numery bierze :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

narazie to ide sobie zapale i jaka kawcie zrobie :kox:[br]Dopisany: 10 Luty 2010, 06:59_________________________________________________

jak bym mial numer na komorke to bym przedzwonil sie upewnic czy sie nic nie stalo :polew:

:polew: :polew: :polew:

nie wiedzialem jak mam zaczac :polew:

Opublikowano

narazie to ide sobie zapale i jaka kawcie zrobie :kox:[br]Dopisany: 10 Luty 2010, 06:59_________________________________________________

:polew: :polew: :polew:

nie wiedzialem jak mam zaczac :polew:

najlepiej wogole :polew:

Opublikowano

ide na inhalacje , zaraz bede :pali:[br]Dopisany: 10 Luty 2010, 07:03_________________________________________________no i juz :wink4:[br]Dopisany: 10 Luty 2010, 07:13_________________________________________________kawcia tez juz jest :tongue4:[br]Dopisany: 10 Luty 2010, 07:15_________________________________________________ide sie w cos odziac :wink4:

Opublikowano

siemka z rańca :hi:

Opublikowano

Od rana tu nieziemska cisza... A wieczorem jak nie mam dostępu do kompa to naskrobiecie z 10-20 stron i przez pół poranka to czytam... :P

Michał... Nie wiesz przypadkiem kto tu z forum miałby udostępnić garaż na małe dłubanie w aucie?? Bo mam parę rzeczy do porobienia a na tym mrozie i śniegu mi się nie uśmiecha... Najlepiej jakby to było w Poznaniu lub najbliższych okolicach...

Opublikowano

szczerze powiem że nie wiem... ale myślę że jak to ktoś przeczyta i będzie Ci w stanie pomóc to odpisze :)

a co chcesz dłubać?

Opublikowano
:siema:
Opublikowano

:bry:

wszystkim

widzę, że Adas i blind to się ścigają kto pierwszy rano napisze :)

Opublikowano

szczerze powiem że nie wiem... ale myślę że jak to ktoś przeczyta i będzie Ci w stanie pomóc to odpisze :)

a co chcesz dłubać?

Filtry+olej, świeczki, rozrząd, termostat...

I muszę poprowadzić jeszcze raz kabel antenowy od radia taxi i podłączyć sterowanie lusterek...

Trochę tego jest...[br]Dopisany: 10 Luty 2010, 10:12_________________________________________________

No i czas spadać trochę popracować... Ale coś czuję, że przez tą pogodę będzie masakra na mieście...[br]Dopisany: 10 Luty 2010, 10:14_________________________________________________

A tak na miły dzień:

Prosty komunikat werbalny jako gwarancja efektywności przekazu informacji.

- Nataszko, zjedz kawałeczek tortu!

- Dziękuję, Jureczku, nie chcę.

- No spróbuj, bardzo smaczny!

- Nie, dziękuję. Ja po osiemnastej już nie jem nic słodkiego.

- Nataszko, proszę.

- Jureczku, ja deserów w ogóle nie jadam...

- Żryj ten tort, k**wa! Pierścionek w nim jest, żenić się z Tobą chcę!!!

:polew:

Opublikowano

a co chcesz dłubać?

Filtry+olej, świeczki, rozrząd, termostat...

I muszę poprowadzić jeszcze raz kabel antenowy od radia taxi i podłączyć sterowanie lusterek...

Trochę tego jest...

no to Ci powiem ze kupa roboty... i to na cały bity dzień... nie lepiej Ci to oddać do kogoś? :mysli:[br]Dopisany: 10 Luty 2010, 10:22_________________________________________________Arek - za to co napisałeś kumpel za robotę chce 300zł, rano odstawiasz na warsztat, popołudniu odbierasz...

Opublikowano

- Chcę cię dziś zaprosić na magiczną noc miłości

- Co masz na myśli?

- Najpierw cię przelecę, potem ty znikasz.

Opublikowano
:hi: