Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czesc wentylek :)

jestes jutro na spociku?

oczywiście ,chyba bvym se nia darował jutro tego dnia :good: :good: :kox:[br]Dopisany: 14 Marzec 2009, 16:46_________________________________________________dobra spadam bo goście są miłego popołudnia wszystkim,a teraz na jednego :kox: :kox:
  • Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

dobra spadam bo goście są miłego popołudnia wszystkim,a teraz na jednego :kox: :kox:

milej imprezki :)

:hi:

siema Kuredu :) wytrzezwiales? :cool1:

Opublikowano

a dzisiaj na pilota siem uczem .. odebrałem śmigłowiec z BP i trenuję :D

Opublikowano

siema, ja też dzisiaj imieniny ojca mam :drunk:

Opublikowano

siema, ja też dzisiaj imieniny ojca mam :drunk:

to miłej imprezki zycze :drunk:

Opublikowano

a dzięki :cool1: a co tam u Was słychać w ogóle? :) jutro wszyscy na spociku będą? :good:

Opublikowano

a dzięki :cool1: a co tam u Was słychać w ogóle? :) jutro wszyscy na spociku będą? :good:

no ja bede ale moje kobiety raczej nie bo sa przeziebione

Opublikowano

a jaka pogoda w Poznaniu? bo u mnie dzisiaj było słońce i nie wytrzymałem i mam już letnie laczki :evil:

Opublikowano

a jaka pogoda w Poznaniu? bo u mnie dzisiaj było słońce i nie wytrzymałem i mam już letnie laczki :evil:

u nas tez dzisiaj slonecznie... a wczoraj zima :confused4: ciekawe co bedzie jutro :mysli:

Opublikowano

u nas tez dzisiaj slonecznie... a wczoraj zima :confused4: ciekawe co bedzie jutro :mysli:

no właśnie wczoraj rano wyjeżdżałem to miałem z 10cm śniegu na aucie :disgust: jutro ma być niby ponad 5 stopni więc spoko, najwyżej może trochę popadać :wink4:

Opublikowano

podobno juz ma byc coraz cieplej :JC_fan:

Opublikowano

podobno juz ma byc coraz cieplej :JC_fan:

oby bo juz mam dosyc tej zimy... :confused4:

Opublikowano

to może nie jedź lepiej do Bukowiny... :tongue4:

Opublikowano

http://www.zakopaneonline.pl/webcam4/[br]Dopisany: 14 Marzec 2009, 18:31_________________________________________________ale zima w gorach to cos innego jeszcze wielka integracja klubowiczow bedzie :gwizdanie:

Opublikowano

http://www.zakopaneonline.pl/webcam4/[br]Dopisany: 14 Marzec 2009, 18:31_________________________________________________ale zima w gorach to cos innego jeszcze wielka integracja klubowiczow bedzie :gwizdanie:

no wlasnie... najgorsze jest to ze jednego dnia jest u nas wiosna a drugiego zima :confused4:

zreszta na zlocie bede tylko przy stole, w wyrze i przy barze :decayed: a tam sniegu nie ma :wink4:

Opublikowano

ja teraz lecę, bo niedługo kolacja i trinken :naughty: jak dam radę to tu jeszcze dobije, pozdro :cool1:

Opublikowano

wycinalem dzisiaj swoja naklejke na autko... i tak sobie pomyslalem ze wykozystam ten napis z dolu ktory poszedl by do smieci :)

rotationofdsc00159.th.jpg[br]Dopisany: 14 Marzec 2009, 18:44_________________________________________________jak wam sie podoba :)

Opublikowano

wycinalem dzisiaj swoja naklejke na autko... i tak sobie pomyslalem ze wykozystam ten napis z dolu ktory poszedl by do smieci :)

rotationofdsc00159.th.jpg[br]Dopisany: 14 Marzec 2009, 18:44_________________________________________________jak wam sie podoba :)

pokaz na aucie :naughty:

Opublikowano

nie mam na aucie :) blacha lezy w chacie... :wink4: