Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dobry państwu

:hi:

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Tak, miałem Japan :) a mam Poland :)

Opublikowano

:smutas:

no już jest ok :good:. nie się nie przejmuj. było minelo, nikt już nie pamięta o co poszło. najważniejsze że się mamy razem trzymać i prowadzić to forum w super atmosferze, bo jeszcze z innych regionów sobie pomyślą, że się wlkp kruszy :gwizdanie:. A w jedności sila.

Opublikowano

Tak, miałem Japan :) a mam Poland :)

od jakiegoś czasu już masz poland ...ja myślałem że sam sobie zmieniłeś :mysli:[br]Dopisany: 18 Marzec 2009, 11:08_________________________________________________

Jedno pytanie, czy wszyscy mnie już dobrze zrozumieli?

ponieważ czuję się tu niemile widziana :(

Azunia...wszystko wyjaśniłaś i to ważne .... teraz każdy wie o co kaman i uznajemy że nie było tematu ....jest OK

Bawisz Julkę na zlocie :naughty: :gwizdanie: :tongue4:

Opublikowano

ja zmieniam też flage na bieżąco więc można łatwo poznać czy jestem w robocie czy na wakacjach :wink4:

Opublikowano

ja zmieniam też flage na bieżąco więc można łatwo poznać czy jestem w robocie czy na wakacjach :wink4:

jak tak zmieniasz flagę to zmień też olej i klocki hamulcowe :gwizdanie: :tongue4:

Opublikowano

jak tak zmieniasz flagę to zmień też olej i klocki hamulcowe :gwizdanie: :tongue4:

dzisiaj lete do AP odebrać częsci do szóóstki - może jakiś mały spot robicie ? :cool1:

Opublikowano

dzisiaj lete do AP odebrać częsci do szóóstki - może jakiś mały spot robicie ? :cool1:

ale na zot rozumiem że śmigasz swoim autkiem ....jednym z 2 :naughty:

Opublikowano

małe spoty sa codziennie, składy osobowe różne ale są, a o której bedziesz????

Opublikowano

zapraszam na kawkę ....kilka osób będzie ok 13-14 ....

Opublikowano

ale na zot rozumiem że śmigasz swoim autkiem ....jednym z 2 :naughty:

jak zdąże zrobić to :good: ale troche mam fefra bo jak wracałem to wyciek paliwska mi droge do domu znaczył i za chol.,,,.... nie możemy znaleść gdzie, do połowy zbiornika to ciurkiem leciało + nie klocki hamulcowe wymienić bo dobre mam tylko przeciekający tylny cylinderek w efekcie czego hamulce się zapowietrzaja - z SE wróciłem jakoś ale troche sie boje w następną trasę niesprawnym autem jechać :confused4:

Opublikowano

kuredu mam juz antyradarek :kox: :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

nie pyraj Maciuś pomożemy w razie co :naughty: dasz radę postaraj się ..... i jak zrobisz wpadnij na noc do poznania w czwatrek i razem pojedziemy ....

Opublikowano

..... i jak zrobisz wpadnij na noc do poznania w czwatrek i razem pojedziemy ....

Ja tak robie :naughty:

Opublikowano

uż Ty draniu :kox:

Opublikowano

cześć Adas .... jutro się widzimy :naughty:

Opublikowano

no to ja sobie tak wyjade z domu żeby do was zajechać - podaj adres na PW

Opublikowano

..... i jak zrobisz wpadnij na noc do poznania w czwatrek i razem pojedziemy ....

a u kogo śpisz :mysli:

Opublikowano

uż Ty draniu :kox:

jaki draniu :decayed: :decayed:[br]Dopisany: 18 Marzec 2009, 11:30_________________________________________________

a u kogo śpisz :mysli:

:mysli:

:decayed: :decayed: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

[br]Dopisany: 18 Marzec 2009, 11:31_________________________________________________

cześć Adas .... jutro się widzimy :naughty:

of cors :decayed:

Opublikowano

no to ja sobie tak wyjade z domu żeby do was zajechać - podaj adres na PW

ok to możesz spać u mnien albo u Nikusia w razie w .....podam Ci adres na PW....