Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a tam nic nie widac na tych zdjeciach i jeszcze mi bateria padla, jutro dam takie w dzien :) ide na spacer :naughty:

z felgami :gwizdanie:?

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

witam kolegow

Opublikowano

witam kolegow

:hi:[br]Dopisany: 26 Marzec 2009, 20:04_________________________________________________dobra spadam na kolacje

póżniej zajrze :hi:

Opublikowano

co tak uciekacie ;([br]Dopisany: 26 Marzec 2009, 20:07_________________________________________________to ja tez uciekam

Opublikowano

każdemu życzę takiego garażu :kox: :kox: :kox:

http://www.youtube.com/watch?v=eMQMgwouKlU

wystarczy mi to czarne Camaro SS :kox: :kox:[br]Dopisany: 26 Marzec 2009, 20:52_________________________________________________albo czerowne GTO 67'

Opublikowano

Nikuś zaraz Ci strony braknie jak zaczniesz wyliczać :polew: :polew:

Opublikowano

Nikuś zaraz Ci strony braknie jak zaczniesz wyliczać :polew: :polew:

cos TY...

dla mnie najlepsze amer cary to:

Pontiac GTO 1965

BerniceNew0001.jpg

Chevrolet Camaro SS 1967

chevrolet_camaro_ss_1967.jpg

i Dodge Charger 1969

dodge-charger-1969-general-lee.jpg

:kox: :kox: :kox:

[br]Dopisany: 26 Marzec 2009, 21:01_________________________________________________

super sie prezentuje... tylko jeszcze ze 30mm w dol i juz w ogole bedzie mega kox :kox: :kox:

Opublikowano

a ja bym chciał pagani zonda R , wyjdzie ich tylko 16 szt. V12 750ps 1070kg masy :kox: :kox: :kox::cool1:

Pagani-Zonda-R-8.jpg

Opublikowano

toz to plastik... :kwasny: nie lepiej jakiegos muscle cara z dwoma kompresorami i moca 1000 kucy? :cool1: :gwizdanie:

Opublikowano

toz to plastik... :kwasny: nie lepiej jakiegos muscle cara z dwoma kompresorami i moca 1000 kucy? :cool1: :gwizdanie:

jazda autem które ma 1000ps i nie skręca to kiepski pomysł :gwizdanie: , bolączka starych amerykanów , dopóki prosto to ok , jak zakręt to ni huhu
Opublikowano

jazda autem które ma 1000ps i nie skręca to kiepski pomysł :gwizdanie: , bolączka starych amerykanów , dopóki prosto to ok , jak zakręt to ni huhu

dlatego muscle car ma tylko bude z lat 60... zawieszenie, ukl kierowniczy, silnik i skrzynia to nowe podzespoly :wink4:

Opublikowano

dlatego muscle car ma tylko bude z lat 60... zawieszenie, ukl kierowniczy, silnik i skrzynia to nowe podzespoly :wink4:

dokładnie dobry musclecar to jest marzenie :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :cool1::good:[br]Dopisany: 26 Marzec 2009, 21:34_________________________________________________ :hi: Marzena

[br]Dopisany: 26 Marzec 2009, 21:39_________________________________________________ :hi: Pepin[br]Dopisany: 26 Marzec 2009, 21:40_________________________________________________dobra spadam lulu bo rano znowu do roboty i weekend nareszcie :good: :good: :good::kox:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

dobra spadam lulu bo rano znowu do roboty i weekend nareszcie :good: :good: :good::kox:

a ja może jakąś rundkę w miasto bym zrobił .. kolacja mnie ominęła z Włoską bandą,

ale może jeszcze jakiś soczek został i deser

10 minut i fajrant ... :gwizdanie:

ktoś jeszcze się włóczy po mieści eo tej porze?

Opublikowano

Wentyl :hi:

Adaś :hi:

Ale pany tu o jakichś kucach gadają, a ja nic nie rozumieć :mysli:

Opublikowano

co tam chłopaki :naughty:

Opublikowano

"a ja może jakąś rundkę w miasto bym zrobił .. kolacja mnie ominęła z Włoską bandą,

ale może jeszcze jakiś soczek został i deser"

"ktoś jeszcze się włóczy po mieści eo tej porze?"

Pepin :hi:

Ja się nie włóczę, ale zacząłeś o tej kolacji i jeść mi się zachciało!

Opublikowano

Ale pany tu o jakichś kucach gadają, a ja nic nie rozumieć :mysli:

parę spotow z nami i będziesz vagiem biegle władać jak kalkulatorem :good::naughty::decayed: