variocustoms Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Po 4te jestem w tyej sekcie bezużyteczny ;(
nike21 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Madas zacząłem zauważać, że nie pasuję do was. Po drugie przed zapisaniem się do klubu moje statystyki były min 5 razy na 7 dni a teraz jest max 1 raz na 7 dni, po trzecie przed zapisaniem się do klubu auto było jak dziewica a teraz rezanie za rezaniem, otwarłem tuningową puszkę pandory powiem tak - mniej sexu a wiecej na forum, a rezanie jest ok
Madas Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Madas zacząłem zauważać, że nie pasuję do was. Po drugie przed zapisaniem się do klubu moje statystyki były min 5 razy na 7 dni a teraz jest max 1 raz na 7 dni, po trzecie przed zapisaniem się do klubu auto było jak dziewica a teraz rezanie za rezaniem, otwarłem tuningową puszkę pandory to jak Ty nie pasujesz to kto ma pasować ....
nike21 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Madas zacząłem zauważać, że nie pasuję do was. Po drugie przed zapisaniem się do klubu moje statystyki były min 5 razy na 7 dni a teraz jest max 1 raz na 7 dni, po trzecie przed zapisaniem się do klubu auto było jak dziewica a teraz rezanie za rezaniem, otwarłem tuningową puszkę pandory to jak Ty nie pasujesz to kto ma pasować .... powiedzial co wiedzial... :gwizdanie:
Musashi Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 kurde jak się wszyscy moim majątkiem i długami dzielą no wlasnie, co tam majatek...
Madas Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Po 4te jestem w tyej sekcie bezużyteczny ;( no jak to a moje ledy ... Kuredu sprężyny .... Grupa WLKP GLEBA .... radio Concert w pożyczce .....i wiele innych ....jesteś niezastąpiony .... do tego masz rogi
nike21 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Po 4te jestem w tyej sekcie bezużyteczny ;( no jak to a moje ledy ... Kuredu sprężyny .... Grupa WLKP GLEBA .... radio Concert w pożyczce .....i wiele innych ....jesteś niezastąpiony .... do tego masz rogi dobrze gada - polac mu mirindy :naughty:
fantastic Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Po 4te jestem w tyej sekcie bezużyteczny ;( Vario nie przejmuj sie - mnie też nikt nie lubi
Musashi Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 kurde jak się wszyscy moim majątkiem i długami dzielą no a co jak powiedziałeś że mamy brać wszystko prócz żony i auta :gwizdanie: ale nic w Was dobroci nie ma żeby mi coś zostawić ;( no jak... zostanie Ci zona nie zostanie :kox:
Patrykbor Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Madas zacząłem zauważać, że nie pasuję do was. Po drugie przed zapisaniem się do klubu moje statystyki były min 5 razy na 7 dni a teraz jest max 1 raz na 7 dni, po trzecie przed zapisaniem się do klubu auto było jak dziewica a teraz rezanie za rezaniem, otwarłem tuningową puszkę pandory Aj tam głupoty gadasz
Madas Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Po 4te jestem w tyej sekcie bezużyteczny ;( no jak to a moje ledy ... Kuredu sprężyny .... Grupa WLKP GLEBA .... radio Concert w pożyczce .....i wiele innych ....jesteś niezastąpiony .... do tego masz rogi dobrze gada - polac mu mirindy :naughty: fanty kurde Nikuś FANTY :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 kurde jak się wszyscy moim majątkiem i długami dzielą no a co jak powiedziałeś że mamy brać wszystko prócz żony i auta :gwizdanie: ale nic w Was dobroci nie ma żeby mi coś zostawić ;( no jak... zostanie Ci zona nie zostanie :kox: mocny w gebie :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 03 Kwiecień 2009, 23:15_________________________________________________ Po 4te jestem w tyej sekcie bezużyteczny ;( no jak to a moje ledy ... Kuredu sprężyny .... Grupa WLKP GLEBA .... radio Concert w pożyczce .....i wiele innych ....jesteś niezastąpiony .... do tego masz rogi dobrze gada - polac mu mirindy :naughty: fanty kurde Nikuś FANTY :gwizdanie: fanty czy mirindy... byle by % nie bylo bo Ci szkodzi :naughty:
variocustoms Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Rogi się połamały, radio to jak dla mnie normalka, springi i LEDy też, (zboczenie zawodowe) gleba to perwera, a sexu mi brakuje do k. nędzy !!! Ale do cholerki "uwielbiam" was chłopaki
Musashi Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Madas zacząłem zauważać, że nie pasuję do was. Po drugie przed zapisaniem się do klubu moje statystyki były min 5 razy na 7 dni a teraz jest max 1 raz na 7 dni, po trzecie przed zapisaniem się do klubu auto było jak dziewica a teraz rezanie za rezaniem, otwarłem tuningową puszkę pandory :nabijasie:
Madas Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 no % mi nie służą // ale co tam z Wami się napije kiedyś
nike21 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 no % mi nie służą // ale co tam z Wami się napije kiedyś slyszeli wszyscy??? zapisac i zapamietac ta wiekopomna chwile :gwizdanie: :gwizdanie: trzymam Cie za slowo
PABLO Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Nie piszcie tak szybko bo znowu muszę czytać ostatnie 30 stron co mnie nie było :decayed: A tak po za tym to witam Poznań
variocustoms Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Musashim i tak nigdy nie będę, a FANTASTIC ja Ciebie lubię, fajną mordkę masz
Musashi Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Rogi się połamały, radio to jak dla mnie normalka, springi i LEDy też, (zboczenie zawodowe) gleba to perwera, a sexu mi brakuje do k. nędzy !!! Ale do cholerki "uwielbiam" was chłopaki trzebabylo na spota dzisiaj wjechac
Madas Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 no % mi nie służą // ale co tam z Wami się napije kiedyś slyszeli wszyscy??? zapisac i zapamietac ta wiekopomna chwile :gwizdanie: :gwizdanie: trzymam Cie za slowo spoko ok A tak po za tym to witam Poznań witaj Paweł
Rekomendowane odpowiedzi