slaweq Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 http://img88.imageshack.us/img88/6340/slina3bf4.jpg ale wiocha, nie ma grzanych d*p, pewnie dlatego nie możesz tych jajek znaleźć... :gwizdanie: :polew: czesc Slawek hehe uprzedziłes mnie nikuś robiłeś już coś przy swojej pompce wtryskowej?
nike21 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 http://img88.imageshack.us/img88/6340/slina3bf4.jpg ale wiocha, nie ma grzanych d*p, pewnie dlatego nie możesz tych jajek znaleźć... :gwizdanie: :polew: czesc Slawek hehe uprzedziłes mnie nikuś robiłeś już coś przy swojej pompce wtryskowej? bo mam bystre oko jeszcze nic i odpukac bo nie mam ochoty ale cos mi zaczal chyba mniej palic i nie wiem czy ktorys wtrysk sie nie przywiesza albo wtrysk sterujacy nie padl
slaweq Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 bo mam bystre oko jeszcze nic i odpukac bo nie mam ochoty ale cos mi zaczal chyba mniej palic i nie wiem czy ktorys wtrysk sie nie przywiesza albo wtrysk sterujacy nie padl Mniej pali..., tzn ile teraz a ile przedtem?
Adas Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 http://img88.imageshack.us/img88/6340/slina3bf4.jpg ale wiocha, nie ma grzanych d*p, pewnie dlatego nie możesz tych jajek znaleźć... :gwizdanie: a co maja jajka do grzania tylka :polew: :polew:
nike21 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 bo mam bystre oko jeszcze nic i odpukac bo nie mam ochoty ale cos mi zaczal chyba mniej palic i nie wiem czy ktorys wtrysk sie nie przywiesza albo wtrysk sterujacy nie padl Mniej pali..., tzn ile teraz a ile przedtem? przedtem w miescie do 11 teraz widze jakby z litr/100 mniej ale to jest tak na oko po wskazniku... nie mam fisa niestety zobacze jak wyjade bak do konca to bede wiedzial na pewno... [br]Dopisany: 06 Kwiecień 2009, 19:37_________________________________________________ http://img88.imageshack.us/img88/6340/slina3bf4.jpg ale wiocha, nie ma grzanych d*p, pewnie dlatego nie możesz tych jajek znaleźć... :gwizdanie: a co maja jajka do grzania tylka :polew: :polew: ojj maja
robi1811 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 xD ja muszę po jakieś ciuszki do Croppa jechać O tego Burger Kinga też muszę zahaczyć xD dobry tekst :dobra nie będę Was owijał w bawełnę ...mam 16 lat.... Reprezuntuję tutaj mojego ojczulka który nie ma czasu posiedzieć i popisać własnie się zdziwiłem, że koleś przed 40 się ubiera w Croppie Kolego chodziło mi o to że ja musze iść do Croppa a nie mój father ...
Piechol Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 a co maja jajka do grzania tylka :polew: :polew: uwierz, mają... Kolego chodziło mi o to że ja musze iść do Croppa a nie mój father ... dlatego napisałem, że się zdziwiłem po pierwszym poście i zakapowałem o co chodzi po przeczytaniu drugiego koniec
fantastic Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 fiufiu ale żeśta dymu narobiły dziewuchy jak leci ?
nike21 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 koniec buahahahahaha :polew: :polew: tu jest same :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 06 Kwiecień 2009, 19:51_________________________________________________ fiufiu ale żeśta dymu narobiły dziewuchy jak leci ? dymu? pomalu sie kula czemu nie wpadles na tor drugi raz?
fantastic Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 dymu? pomalu sie kula czemu nie wpadles na tor drugi raz? wydy.many panie byłem jak koń po łesternie :gwizdanie: wbrew pozorom takie latanie z pasażerką męczy. za duża ekypa była nas - nie chcieli wracać. Teraz na spota przylete też
nike21 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 dymu? pomalu sie kula czemu nie wpadles na tor drugi raz? wydy.many panie byłem jak koń po łesternie :gwizdanie: wbrew pozorom takie latanie z pasażerką męczy. za duża ekypa była nas - nie chcieli wracać. Teraz na spota przylete też teraz spot to za 2 tygodnie :gwizdanie:[br]Dopisany: 06 Kwiecień 2009, 19:55_________________________________________________i znowu tu pusto
Piechol Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 jo jezdem podgladaczy jest wiecej ale ja czasem coś skrobnę
fantastic Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 ja w poz. to panie jak będzie ciepło to w tym tyg. jeszcze sie pojawie
nike21 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 jo jezdem podgladaczy jest wiecej ale ja czasem coś skrobnę no i dobrze... nie ma monotoni na forum :gwizdanie:[br]Dopisany: 06 Kwiecień 2009, 20:07_________________________________________________ ja w poz. to panie jak będzie ciepło to w tym tyg. jeszcze sie pojawie to dobrze moze bedzie jakis mini spot przed swietami jeszcze
robi1811 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 ja tyż kolego tylko robie zadanko domowe bo nie odrobiłem :gwizdanie:[br]Dopisany: 06 Kwiecień 2009, 20:08_________________________________________________teraz spot to za 2 tygodnie :gwizdanie:[br]Dopisany: 06 Kwiecień 2009, 19:55_________________________________________________i znowu tu pusto Ja tyż jestem tylko zadanko domowe musiałem zrobić :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 ale sie usmazylem a gdzie byles? na solarium? :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi