nike21 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 jestem, nie ma mnie, jestem cześć cwaniak co tam :gwizdanie: :gwizdanie: kiepawo ;( why????
Madas Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 jestem, nie ma mnie, jestem cześć cwaniak co tam :gwizdanie: :gwizdanie: kiepawo ;( no co Ty .... co Ci
wentyl Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 jestem, nie ma mnie, jestem cześć cwaniak co tam :gwizdanie: :gwizdanie: kiepawo ;( why???? a Ty co english :gwizdanie: :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 jestem, nie ma mnie, jestem cześć cwaniak co tam :gwizdanie: :gwizdanie: kiepawo ;( dlaczego cuś sie staneło :mysli: a moze wlasnie nie stanelo i dlatego kiepawo :polew: [br]Dopisany: 06 Kwiecień 2009, 22:28_________________________________________________ jestem, nie ma mnie, jestem cześć cwaniak co tam :gwizdanie: :gwizdanie: kiepawo ;( why???? a Ty co english :gwizdanie: :gwizdanie: tez :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 dobra ja spadam trzymta sie 3mka wentylos :>
Adas Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 jestem, nie ma mnie, jestem cześć cwaniak co tam :gwizdanie: :gwizdanie: kiepawo ;( jak to ?
nike21 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 tez bede za chwile spadal bo juz mi sie tak ziewa ze zaraz mi sie morda rozedrze...
wentyl Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 panowie licze na was 0d 11 http://www.a4-klub.pl/smf/all_b6_marzec_najladniejsze_zdjecie_a4_na_forum_zgloszenia_do_10042009r-t67125.0.html :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 panowie licze na was 0d 11 http://www.a4-klub.pl/smf/all_b6_marzec_najladniejsze_zdjecie_a4_na_forum_zgloszenia_do_10042009r-t67125.0.html :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: a dlaczego do wyboru jest tyko 1 i 2 jak jest 7 aut?
Adas Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Adas auto z avatara to Twoje..? tak, a co ? na allegro widziales jak ktos sobie wrzucil fote ?
wentyl Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 panowie licze na was 0d 11 http://www.a4-klub.pl/smf/all_b6_marzec_najladniejsze_zdjecie_a4_na_forum_zgloszenia_do_10042009r-t67125.0.html :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: a dlaczego do wyboru jest tyko 1 i 2 jak jest 7 aut? nie mam pojęcia ale zapytam może zmieni jeszcze :mysli:
nike21 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Byli sobie stary facet i baba. Pewnego dnia babie zachciało się seksić, no więc czyni zaloty, cuda nie widy, żeby zaciągnąć go do łóżka. A on nic. No to baba idzie do lekarza, i mówi: • Panie, doktorze, ja chcę a on nie. Co robić?! • Spokojnie, mam na to sposób. Na minutę przed tym zanim pani mąż wróci do domu, niech pani zdejmie gacie stanie tyłem do drzwi, pochyli się i wypnie tyłek, a zaraz obudzi sie w nim dzikie seksualne zwierze. Inaczej być nie może! No więc jak powiedział tak baba zrobiła. Wypięta czeka... no i w końcu styrany małżonek wraca z roboty, otwiera drzwi, patrzy i zapi**dala ile sił w nogach do najbliższego baru. Przybiega, siada, zamawia setkę, pierwszą, drugą trzecią, itd. Już dwie butelki poszły a on chce jeszcze, no to barman na to: • Panie czemu pan tak pijesz, już trzecia butelka, no powiedz pan czemu? • Panie! Ja wracam styrany do domu po całym dniu pracy, wchodzę na piętro, otwieram drzwi... a tam troll, metr na półtora, szrama na pół pyska, broda do kolan i mu z mordy ślina cieknie...[br]Dopisany: 06 Kwiecień 2009, 22:36_________________________________________________ Adas auto z avatara to Twoje..? a dobry wieczor to gdzie? :gwizdanie:
wentyl Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Byli sobie stary facet i baba. Pewnego dnia babie zachciało się seksić, no więc czyni zaloty, cuda nie widy, żeby zaciągnąć go do łóżka. A on nic. No to baba idzie do lekarza, i mówi: • Panie, doktorze, ja chcę a on nie. Co robić?! • Spokojnie, mam na to sposób. Na minutę przed tym zanim pani mąż wróci do domu, niech pani zdejmie gacie stanie tyłem do drzwi, pochyli się i wypnie tyłek, a zaraz obudzi sie w nim dzikie seksualne zwierze. Inaczej być nie może! No więc jak powiedział tak baba zrobiła. Wypięta czeka... no i w końcu styrany małżonek wraca z roboty, otwiera drzwi, patrzy i zapi**dala ile sił w nogach do najbliższego baru. Przybiega, siada, zamawia setkę, pierwszą, drugą trzecią, itd. Już dwie butelki poszły a on chce jeszcze, no to barman na to: • Panie czemu pan tak pijesz, już trzecia butelka, no powiedz pan czemu? • Panie! Ja wracam styrany do domu po całym dniu pracy, wchodzę na piętro, otwieram drzwi... a tam troll, metr na półtora, szrama na pół pyska, broda do kolan i mu z mordy ślina cieknie...[br]Dopisany: 06 Kwiecień 2009, 22:36_________________________________________________ Adas auto z avatara to Twoje..? a dobry wieczor to gdzie? :gwizdanie: :polew: :polew:
nike21 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 dobranoc wszystkim cos Bartku dzisiaj bez humoru jakos... dobrej nocki zatem zycze i lepszego nastroju jutro
Rekomendowane odpowiedzi