Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

u f*ck u 2 men :yeah:

• Odpowiedzi 103.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Madas

16552

• nike21

8875

• Musashi

5707

• variocustoms

5052

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

u f*ck u 2 men :yeah:

jo madafaka :decayed:

Opublikowano

Piechol nie bój się ja znam trasę do GeoVity :D Co tydzień tamtędy przejeżdzam...

Napewno nie przegapimy zjazdu bo przednim jest fotoradarek wiec noga zgazu i spokojnie na światłach skrecić :)

Opublikowano

noo, moja niunia juz posprzatana w srodku, nowy zapach wounder baum vanilla i troszke umyta z zewnatrz :decayed: najdokladniej felgi :kox:

Opublikowano

Piechol nie bój się ja znam trasę do GeoVity :D Co tydzień tamtędy przejeżdzam...

Napewno nie przegapimy zjazdu bo przednim jest fotoradarek wiec noga zgazu i spokojnie na światłach skrecić :)

to gites :good: a gdzie w końcu się spotykamy i o której? :cool1:[br]Dopisany: 09 Lipiec 2009, 14:44_________________________________________________

noo, moja niunia juz posprzatana w srodku, nowy zapach wounder baum vanilla i troszke umyta z zewnatrz :decayed: najdokladniej felgi :kox:

przygotowania pełną parą :kox:

Opublikowano

to Ty juz w centrum nie mieszkasz? :mysli:

Opublikowano

to Ty juz w centrum nie mieszkasz? :mysli:

mówiłem Ci kiedyś, że prawie sąsiady jesteśmy teraz :gwizdanie:

Opublikowano

Adas dzisiaj do mnie przyjezdza na piwko i zostaje do jutra moze tez wpadniesz? :cool1::decayed:

Opublikowano

Adas dzisiaj do mnie przyjezdza na piwko i zostaje do jutra moze tez wpadniesz? :cool1::decayed:

dzięki za zaproszenie, ale muszę zacząć się w końcu na egzamy uczyć... :disgust:

Opublikowano

dzięki za zaproszenie, ale muszę zacząć się w końcu na egzamy uczyć... :disgust:

wez nie piernicz takich glodnych kawalkow... jeden wieczor w ta czy w ta nie zaszkodzi... taka sytuacja juz sie nie powtorzy :tongue4:

Opublikowano

wez nie piernicz takich glodnych kawalkow... jeden wieczor w ta czy w ta nie zaszkodzi... taka sytuacja juz sie nie powtorzy :tongue4:

wczoraj był jeden wieczór, a jutro też się coś małego święci... :decayed: nie da rady... :wallbash:

Opublikowano

Cześć chopy. Nikuś flagę jednak na zlot zabierz - byłem dziś w Pozku ale gdybym do Ciebie się wybrał to nie zdążyłbym do pracy...

Opublikowano

jak chcesz...[br]Dopisany: 09 Lipiec 2009, 15:40_________________________________________________

Cześć chopy. Nikuś flagę jednak na zlot zabierz - byłem dziś w Pozku ale gdybym do Ciebie się wybrał to nie zdążyłbym do pracy...

tak mam dla Ciebie jedna...

Opublikowano

jak chcesz...

nie chcem ale muszem... ;(

Opublikowano

THX!

Piechol bronisz się czy kampanię wakacyjna masz?

Opublikowano

THX!

ani jedno, ani drugie :wink4: egzaminy na magisterkę... :kwasny:

Opublikowano

wyksztalcenie nie piwo - nie musi byc pelne :decayed:

Opublikowano

wyksztalcenie nie piwo - nie musi byc pelne :decayed:

nie podpuszczaj :decayed: