Adas Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Ja żyje nadzieją ze sie da :gwizdanie: nadzieja to jedyne co nam zostalo :gwizdanie: znając mnie zacznę pracować i znowu nie będę pił to teraz nie pracujesz czy jak ? :gwizdanie:
fantastic Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 kurcze codziennie wieczorem mam zamiar jakis film obejrzec, ale jak wejde na forum to juz pozniej za pozno jest eeetam na forum masz akcje, komedie, dramat i horror -czego chcieć więcej
Patrykbor Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 kurcze codziennie wieczorem mam zamiar jakis film obejrzec, ale jak wejde na forum to juz pozniej za pozno jest :polew: :polew: lajf is brutal [br]Dopisany: 07 Kwiecień 2009, 22:08_________________________________________________ Ja żyje nadzieją ze sie da :gwizdanie: nadzieja to jedyne co nam zostalo :gwizdanie: znając mnie zacznę pracować i znowu nie będę pił to teraz nie pracujesz czy jak ? :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 spadam na pifko z sasiadem... do pozniej
fantastic Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 aaa ja mam zapas w domu w lodówce
Adas Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 spadam na pifko z sasiadem... do pozniej :shocked: no ten sobie idzie
Patrykbor Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 aaa ja mam zapas w domu w lodówce ale wbijanie harpuna w sąsiada teraz w modzie [br]Dopisany: 07 Kwiecień 2009, 22:13_________________________________________________ spadam na pifko z sasiadem... do pozniej :shocked: no ten sobie idzie ale ja jestem
Adas Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 aaa ja mam zapas w domu w lodówce ale wbijanie harpuna w sąsiada teraz w modzie [br]Dopisany: 07 Kwiecień 2009, 22:13_________________________________________________ spadam na pifko z sasiadem... do pozniej :shocked: no ten sobie idzie ale ja jestem no.. co tam ? :naughty: :polew:
fantastic Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 sorry pany musiałem wylecieć na pomorze na chwilkę :gwizdanie:
Adas Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 sorry pany musiałem wylecieć na pomorze na chwilkę :gwizdanie: i juz wrociles ? :polew: jakie spalanie ? :polew:
Patrykbor Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 aaa ja mam zapas w domu w lodówce ale wbijanie harpuna w sąsiada teraz w modzie [br]Dopisany: 07 Kwiecień 2009, 22:13_________________________________________________ spadam na pifko z sasiadem... do pozniej :shocked: no ten sobie idzie ale ja jestem no.. co tam ? :naughty: :polew: sie pije sorry pany musiałem wylecieć na pomorze na chwilkę :gwizdanie: widziałem
fantastic Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 sorry pany musiałem wylecieć na pomorze na chwilkę :gwizdanie: i juz wrociles ? :polew: jakie spalanie ? :polew: łodrzutowiec mam - firma zwraca koszty
Adas Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 sorry pany musiałem wylecieć na pomorze na chwilkę :gwizdanie: i juz wrociles ? :polew: jakie spalanie ? :polew: łodrzutowiec mam - firma zwraca koszty ale znaczek z przodu audi jest ?
fantastic Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 i co ? skończyło sie - tera będe musiał na dół do lodówki zapitalać
Adas Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Ive co tam ? :naughty: [br]Dopisany: 07 Kwiecień 2009, 22:20_________________________________________________ i co ? skończyło sie - tera będe musiał na dół do lodówki zapitalać to trzeba lodowke zamontowac u gory
Iverson Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 ehh lipa 39 i pół się kończy na tvn ;(
Adas Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 ehh lipa 39 i pół się kończy na tvn ;( a co to ? serial jakis ? o czym ?
Patrykbor Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 ehh lipa 39 i pół się kończy na tvn ;( ale już wogule czy odcinek[br]Dopisany: 07 Kwiecień 2009, 22:23_________________________________________________ ehh lipa 39 i pół się kończy na tvn ;( a co to ? serial jakis ? o czym ? zaje..serial
Rekomendowane odpowiedzi