Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

FIFA 11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Tia... Ja wczoraj zapodałem początkującym w Lechu i ledwo sparinga zremisowałem :kox:

To już nie to samo co fifa9 w którą ostro ciupałem :rolleyes:

Opublikowano

Tia... Ja wczoraj zapodałem początkującym w Lechu i ledwo sparinga zremisowałem :kox:

No ja na początkującym Wisłą póki co na 1 miejscu w lidzę,a le puchar z Cracovią na Karne przegrałem :embarrassed:, a gram od tygodnia :tongue4:

Jarko ja też ostatnio 9 napażałem :good:

Opublikowano

ja przymierzam sie do "klasy światowej", bo już zwycięstwa 4-0 z Ruchem Ch. i 3-0 z Wisłą K. sugerują że czas podnieść poprzeczke.

nie mogę dogonić Polonii W. jej bilans to 15-1-1 i trace do nich 6pkt :kwasny:

w ostatniej kolejce z nimi gram,+ Legia i Wisła :evil:

Opublikowano

ja przymierzam sie do "klasy światowej", bo już zwycięstwa 4-0 z Ruchem Ch. i 3-0 z Wisłą K. sugerują że czas podnieść poprzeczke.

nie mogę dogonić Polonii W. jej bilans to 15-1-1 i trace do nich 6pkt :kwasny:

w ostatniej kolejce z nimi gram,+ Legia i Wisła :evil:

No to ładnie dajesz, długo już grasz, ja takie wyniki miałem na amatorze:bag:

Opublikowano

w Fife gram każdą praktycznie od 98 roku (wcześniej na PC,potem PS2 i teraz PS3)

FIFA 11 różni się tak kolosalnie od poprzedników że 1-szy mecz miałem wrażenie że nigdy nie grałem w fife żadną :shocked:

w 11 gram od 1,5 miesiąca :wink4:

Opublikowano

w Fife gram każdą praktycznie od 98 roku (wcześniej na PC,potem PS2 i teraz PS3)

FIFA 11 różni się tak kolosalnie od poprzedników że 1-szy mecz miałem wrażenie że nigdy nie grałem w fife żadną :shocked:

w 11 gram od 1,5 miesiąca :wink4:

no to ładnie, ja od tygodnia katuję, ale tak do 1 godziny dziennie bo nie ma czasu na więcej :thumbdown:

Opublikowano

ta część jest o tyle piękna że widać gre,np jeśli przeciwnik zamyka się o defensywie (ja w ten sposób przegrałem wczoraj z ostatnią w tabeli Arką G. 0-1 mimo że zamknełem ich w ich polu karnym praktycznie :blink: ),

widać kiedy grają ofensywnie i daje to możliwośc do kontry,

krótko mówiąc ...widać że komputer grając zaczyna myśleć,nie gra na pałe jak we wcześniejszych częściach.

gra w sieci to już wogóle inna bajka :gwizdanie: można się czasami nieźle naśmiać :kox:

Opublikowano

ta część jest o tyle piękna że widać gre,np jeśli przeciwnik zamyka się o defensywie (ja w ten sposób przegrałem wczoraj z ostatnią w tabeli Arką G. 0-1 mimo że zamknełem ich w ich polu karnym praktycznie :blink: ),

widać kiedy grają ofensywnie i daje to możliwośc do kontry,

krótko mówiąc ...widać że komputer grając zaczyna myśleć,nie gra na pałe jak we wcześniejszych częściach.

gra w sieci to już wogóle inna bajka :gwizdanie: można się czasami nieźle naśmiać :kox:

no szkoda ze nie można grać z kilku platform na jednym servie :kwasny:

Opublikowano

jedyny minus jaki widze to że grając kariere "wirtualną gwiazdą" nie ma powołań do reprezentacji :wallbash:

fajną opcją jest zrobienie własnej twarzy na podstawie zdjęcia swojej gwieździe :kox:

syn co chwila szuka mnie na ekranie i kibicuje tacie :good:

Opublikowano

jedyny minus jaki widze to że grając kariere "wirtualną gwiazdą" nie ma powołań do reprezentacji :wallbash:

fajną opcją jest zrobienie własnej twarzy na podstawie zdjęcia swojej gwieździe :kox:

syn co chwila szuka mnie na ekranie i kibicuje tacie :good:

no to fajny bajerek nie wiedziałem o takiej opcji :naughty:

Opublikowano

na forum Fify piszą że są powołania do reprezentacji :good:

także widocznie te 22bramki w 18 meczach to za mało żeby Smuda zadzwonił :decayed:

nie wiem jak na X-boxie ale na PS-a zrobienie własnej twarzy to prosta sprawa

2 zdjęcia twarzy (przód i bok) i mała obróbka w programie EA ,zapisujesz i jest.

fajnie że można w trakcie kariery zmieniać buty,rękawice,fryzure

nie tak jak we wcześniejszych fifach że całą kariere trzeba było grać w jednych butach :polew:

Opublikowano

na forum Fify piszą że są powołania do reprezentacji :good:

także widocznie te 22bramki w 18 meczach to za mało żeby Smuda zadzwonił :decayed:

nie wiem jak na X-boxie ale na PS-a zrobienie własnej twarzy to prosta sprawa

2 zdjęcia twarzy (przód i bok) i mała obróbka w programie EA ,zapisujesz i jest.

fajnie że można w trakcie kariery zmieniać buty,rękawice,fryzure

nie tak jak we wcześniejszych fifach że całą kariere trzeba było grać w jednych butach :polew:

No ja zacząłem jako Menager, ale chyba przerzucę się na zawodnika :mysli:

Opublikowano

ja gram kariere zawodnika,ale same mecze gram całym zespołem :wink4:

ale staram się nie grać "na siebie" tylko grać zespołowo bo chce w Lidze Mistrzów zagrać.

pierwszy sezon na 6 miejscu zakończyłem (pół sezonu kontuzja "gwiazdy" :wallbash: )

teraz ide na 1-3 miejsce :kox:[br]Dopisany: 04 Grudzień 2010, 11:49_________________________________________________po 1-szym sezonie moja gwiazda dostała oferte z m.in. Realu Madryt na testy.....podziękowalem bo zagrałbym kilka meczy w sezonie

(nie można grać meczu w którym nie może grać gwiazda,tzn jeśli pauzuje za kartki,jest poza składem,ma kontuzje itd)

Opublikowano

ja gram kariere zawodnika,ale same mecze gram całym zespołem :wink4:

ale staram się nie grać "na siebie" tylko grać zespołowo bo chce w Lidze Mistrzów zagrać.

pierwszy sezon na 6 miejscu zakończyłem (pół sezonu kontuzja "gwiazdy" :wallbash: )

teraz ide na 1-3 miejsce :kox:[br]Dopisany: 04 Grudzień 2010, 11:49_________________________________________________po 1-szym sezonie moja gwiazda dostała oferte z m.in. Realu Madryt na testy.....podziękowalem bo zagrałbym kilka meczy w sezonie

(nie można grać meczu w którym nie może grać gwiazda,tzn jeśli pauzuje za kartki,jest poza składem,ma kontuzje itd)

wiem, wiem właśnie, u mnie tak młodszy brat poszedł z Lecha, do Leverkusen, i wiekszość sezonu przesiedział na ławce :polew:, zacznę chyba od nowa, kariere zawodnika :wink4:

Opublikowano

ja tam zostaje w Lechu do czasu zdobycia statusu ikony klubu :evil:

potem odejde na zachód za chlebem :polew:

Opublikowano

ja tam zostaje w Lechu do czasu zdobycia statusu ikony klubu :evil:

potem odejde na zachód za chlebem :polew:

:polew:, Ja zacznę w Wiśle, mam jakiś sentyment, choć polska liga mnie nie bardzo pociąga :gwizdanie:

Opublikowano

właśnie wygrałem z Zagłębiem Lubin 3-1 (gole Tshibamba 2x,J.Wilk) :kox:

po ile minut grasz połowe?? ja mam 8 minut połowe :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Jak masz 8 minut to i wyniki są :naughty:

Gram tryb menagera - 0-0 z Wisłą i 1-0 Legię u siebie ograłem...

Gram Lechem... Co do samej gry to oczywiście trzeba się przestawić bo to zyupełne nowum...

Niedokładne podania, przytrzymywanie za koszulkę, dziwne kiksy...

Sam tryb menegera jest mocno średni w porównaniu do fify9, znacznie mniej opcji...

Nie ma sztabu trenerskiego, skautingu :shocked: Bez sensu :thumbdown:

Opublikowano

jest czas na budowanie akcji pozycyjnych itd

dłuższa końcówka meczu jest bardziej emocjonująca przy stanie 2-1np albo 0-0 :kox: a nie że w doliczonym czasie nie zdąże dobiec do połowy boiska ...a tu gwizdek :cool1:

Opublikowano

jest czas na budowanie akcji pozycyjnych itd

dłuższa końcówka meczu jest bardziej emocjonująca przy stanie 2-1np albo 0-0 :kox: a nie że w doliczonym czasie nie zdąże dobiec do połowy boiska ...a tu gwizdek :cool1:

ja gram 5 minut połówkę :naughty: