Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

FIFA 11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja gram 5 minut połówkę :naughty:

zdecydowanie za krótko....nie da się rozgrywać taktycznie meczy w tak krótkim czasie....to nie koszykówka żeby w kilka minut padały gole :cool1:

często bramki padaja w doliczonym czasie.....Wy nic nie macie z doliczonego czasu :gwizdanie:

Opublikowano

szkoda że Ci z X nie mogą grać z tymi z PS-a :wallbash: dokopałbym Wam do zera :evil:

To ja juz nie chce z Tobą grać :decayed:

nie no nie jestem takim specem :embarrassed: prywatnie gram na poziomie "zawodowiec" polską ekstraklase i zajmuje 2 miejsce :evil: .... Lechem Poznań :kox:

Zawodowiec to poziom bez rewelki... na takim graja u mnie chlopaki w pracy, ktorzy w domu nie maja ani konsoli, ani zadnej gry na pc :decayed:

Opublikowano

szkoda że Ci z X nie mogą grać z tymi z PS-a :wallbash: dokopałbym Wam do zera :evil:

To ja juz nie chce z Tobą grać :decayed:

nie no nie jestem takim specem :embarrassed: prywatnie gram na poziomie "zawodowiec" polską ekstraklase i zajmuje 2 miejsce :evil: .... Lechem Poznań :kox:

Zawodowiec to poziom bez rewelki... na takim graja u mnie chlopaki w pracy, ktorzy w domu nie maja ani konsoli, ani zadnej gry na pc :decayed:

no to mnie Fly, pocieszyłeś ja na Poczatkującym jadę :embarrassed:, Zacząłem właśnie kariere Gwiazdy, w Jagielloni, pierwsza wygrana z Getafe, 2-1 :decayed:

Opublikowano

tylko że co innego grać zespołem Lecha a co innego Realem,Barcą czy Interem.....wtedy śmigałbym na "legendarnym" :cool1:

Lechem od wczoraj gram na "klasie światowej" ....2-0 z Jagiellonia,1-0 z Widzewem :kox:

jeszcze warto dodać że inaczej gra się towarzysko a inaczej w trybie kariery .....ale laicy nie mają pojęcia o co kaman :gwizdanie:

zreszta co tu dużo gadać....kiedyś w fife 07 myslałem że jestem herosem :polew: ....a kumpel co nie miał "pleja" dokopał mi 14-0 :polew:

Opublikowano

ej... ale grasz tym Lechem w lidze polskiej, a nie w lidze mistrzow, wiec masz przeciwnikow na podobnym poziomie :decayed:

Opublikowano

Ja jade Jagą na początkującym, po 8 minut połowa, ale trzeba chyba się przesiąść na zawodowca, bo wyniki oscylujące wokoło 6-0, są grubo przesadzone :decayed:, Jedynie wisła wyszła 1-1 :blink:

Opublikowano

odpadłem w 1/2 pucharu polski w dwumeczu z Legią 0-1 dom i 1-2 wyjazd (nie strzeliłem karnego przy stanie 1-0) :wallbash:

do końca sezonu 5 kolejek,7pkt straty do lidera Polonii W. :kwasny:

w ostatniej kolejce mecz z liderem :naughty: i jeszcze m.in. z Wisłą K. i Legią :gwizdanie:

Opublikowano

odpadłem w 1/2 pucharu polski w dwumeczu z Legią 0-1 dom i 1-2 wyjazd (nie strzeliłem karnego przy stanie 1-0) :wallbash:

do końca sezonu 5 kolejek,7pkt straty do lidera Polonii W. :kwasny:

w ostatniej kolejce mecz z liderem :naughty: i jeszcze m.in. z Wisłą K. i Legią :gwizdanie:

Ja dopiero zacząłem, rozegrałem 7 spotkań, 5 zwycięstw, 2 remisy, i drugie miejsce w lidze za Lechem, 1pkt. straty :decayed:, ten sezon męcze jeszcze na początkującym, następny przechodzę na zawodowca :decayed:

Opublikowano

zakończyłem drugi sezon....na 2 miejscu (wcześniej 6)

1.Polonia Warszawa 71pkt

2.Lech Poznań 66pkt

3.Wisła Kraków 64pkt

4.Legia Warszawa 60pkt

5...............

:decayed:

Opublikowano

zakończyłem drugi sezon....na 2 miejscu (wcześniej 6)

1.Polonia Warszawa 71pkt

2.Lech Poznań 66pkt

3.Wisła Kraków 64pkt

4.Legia Warszawa 60pkt

5...............

:decayed:

no to nieźle, ja jutro walczę dalej :good:

Opublikowano

a ja gram Barceloną i do pakietu dokupiłem sobie C. Ronaldo :D za 105 mln euro :] grałem Lechem, ale żenujące było, że praktycznie nikogo nie mogłem kupić, bo "przejście do ligi polskiej to krok wstecz w karierze" nawet przechodząc z ligi czeskiej itp.. :/

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

bramki jak bramki :naughty:

Opublikowano

na Ju Tube i u siebie w telewizorze widywałem ładniejsze :D

Opublikowano

to wklejaj to ocenimy:D

ja ostatnio dopiero wyczaiłem tę fukcje teraz was bede zasypywał golami

:D

Opublikowano

ja nie zapisuje... za dlugo to trwa

Opublikowano

eee dla pięknych bramek warto poczekać:D

Opublikowano

ja tam bramek nie zapisuje.....bo jestem świadomy tego że kogoś to wogóle nie ochodzi :cool1:

poza tym to tylko gra i logiczne że można walić bramy z każdej pozycji,z każdego tricku...tymbardziej na "amatorze":naughty:

Opublikowano

na amatorze to gralem w fife 08:D

jedna jest z gosciem z ligi a druga na klasie swiatowej

jest ktos chetny do grania ligi?

Opublikowano

zdobyłem mistrzostwo i puchar polski na poziomie "klasa światowa" Lechem Poznań :decayed: