Denis Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Witam ! Po wielu miesiącach poszukiwań wreszcie mogę pochwalić się moim zakupem. Jest to B6 z klekotem 1.9 TDI AVF 131 KM w serii, skrzynia 6-cio biegowa. Auto jest z 2004r. (pierwsza rejestracja kwiecień), sprowadzona z Belgii, 100% bezwypadkowa Co jest? - elektryka szyb przód - elektryka lusterek - bardzo fajna "gruba skóra" - podgrzewanie foteli przód - tempomat - czujnik zmierzchu - lusterko wsteczne wewnętrzne fotochrom. - cząstkowy pakiet oświetlenie (schowek pasażera, podłokietnik przedni, kratki nawiewów, popielniczka ) - dwustrefowy klimatronic (standard) - felgi 18" i opony 225/40 - pełny FIS !! (huuuraaaa ) - podgrzewane spryski - podgrzewane lusterka Co zrobiłem? - już drugiego dnia padł mi prawy zawias od schowka pasażera (jak się okazało nie po raz pierwszy). Szybkie wyrezanie dzięki poradnikowi z forum i wszystko jest extra :gwizdanie: - od nowości coś skrzypiało na dołkach. dźwięk dochodził z okolic tylnej kanapy. Jak się okazało skrzypiał zawias od podłokietnika tylnego oraz nie dokładnie domknięte oparcia foteli. Trochę siły i smaru załatwiło problem - Nowe oponki zimowe: Goodyear UG 7+ 205/55 R 16 (10.2010) - Nowe felgi na zime: Ronal (10.2010) - Nowy komplet opon letnich: Goodyear Eagle F1 Asymmetric 225/40 R 18 (10.2010) Najbliższe plany: - nowy komplet tarcz i klocków hamulcowych przednich - oddanie felg 18" do renowacji i prostowania - zmiana oświetlenia wnętrza na LED No to zaczynamy! Wrzesień '10 Październik '10 Nowe ogumienie Lato + zima Istny Szatan !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 ładny , co to za kolor ?? ciekawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Opublikowano 23 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 szary chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Dylu_ Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Bardzo ładne autko Sam takiego szukam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 szary chyba aaaa bo na zdjęciach wydaję się jakis taki brudny niebieski - zmyliło mnie to , trzeba iśc po okulary jednak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal_ Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 ładniutki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 bardzo ladne auto...no a co do koloru to jedyne sluszny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ans Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Sliczna jest ale ktoś bystry zakładał opony na te felgi zwróć uwage na bieżnik lepiej przełożyć oponki w dobrym kierunku :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Opublikowano 23 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 te oponki ... nie maja już bieżnika taki "slik" prawie bardzo ladne auto...no a co do koloru to jedyne sluszny wiadomo że tak lepiej przełożyć oponki w dobrym kierunku :gwizdanie: hmm z tego co widziałem to są założone zgodnie z napisem rotation Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezc1 Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 czy ja cie jakies czas temu nie widzialem na ametysowej w lbn? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Opublikowano 23 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 byłem w pobliżu w pani od tłumaczenia dokumentów a więc bardzo możliwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ans Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 zobacz bieżnik tej widocznej prawej przedniej ściąga wode do środka opony weź sprawdź bo mnie to męczy spać nie mogłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Opublikowano 24 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 to teraz ja kolego nie będę mógł spać po nocach ... jakiś kozak zamienił stronę lewą z prawą Lewa opona prawa opona Na szczęście dzisiaj zamawiam nowe oponki letnie bo są w promocji I jeszcze mały OT. Patrzcie co znalazłem u sąsiada na parkingu skubany stał na dwóch miejscach :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laki83 Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 no fura naprawde ładna....ale ta fotka z autem od sąsiada to powala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezc1 Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 ja bylem taka sama furka i wtedy bardzo lalo i jechales z kolega hehe glebe masz zrobiona? bo chce do siebie kupic 18 ale boje sie ze bez gleby bedzie tragicznie wygladac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chuck Norris Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Bo będzie tragicznie wyglądać, jak koza . Najpierw gleba potem felga . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binio-stg Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Bardzo ładne auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Opublikowano 24 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 ja bylem taka sama furka i wtedy bardzo lalo i jechales z kolega hehe glebe masz zrobiona? bo chce do siebie kupic 18 ale boje sie ze bez gleby bedzie tragicznie wygladac powiem szczerze że nie wiem. autko jest świeżo po zakupie i nie wiem czy poprzedni właściciel modyfikował zawieszenie. Jak na mój gust to jest zawias fabryczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ans Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Gleby nie ma raczej no fura naprawde ładna....ale ta fotka z autem od sąsiada to powala ja kiedys widzialem kartke z narysowanym 8==D i napisane pod spodem "tak staje tylko ch*j " :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Opublikowano 25 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Gleby nie ma raczej JESZCZE nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi