Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] Problem ze skrzynią Multitronic - nieprawidłowy zakres przełożeń...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

oki jutro sprawdze bo mam auto na parkingu kolo firmy jutro zobacze co ma za oznaczenie oki :)

Opublikowano

ja mam GWX skrzynie ale troche sie dziwie ze masz tak niskie spalanie mnie spala przy takiej jezdzie 130-150 km/h na biegu D - 7l, no moze 6,8-7,2l autostrada

Opublikowano

fastest - mam takie samo spalanie jak Ty, na kołach 19" 235/35 (mierzone tempomat + autostrada)

Opublikowano

mhh ja mam 16' ale 225 raczej kolo 7l to sie ma jak jade ponizej 100km/h to nawet mozna zejsc ponizej 6l

Opublikowano
  • Autor

no ja tez mam 16" no pisze tylko to co pokazal komputer cho w drodze powrotnej wykazalo 6,8 i predkosc 140 czy 150 ale bez wlaczonego temmpomatu i na autostradzie za dwa tyg czeka mnie podroz z niemiec to napisze ile mi wyszlo ;)

Opublikowano

Witam, dzisiaj zrobilem sterownik w myslowicach w zasadzie mi go podmienili, czas roboty ok 45min z jazda testowa do 1h 30 min, koszt naprawy bez wymiany oleju 1200zl, gwarancja na 6 miesiecy, wszystko na pismie, narazie dziala i jest git, oby tak dalej :good:

Opublikowano

OK fastest :good: - teraz jedź do ASO na upgrade. I do czasu aż nie zdecydujesz się na sprzegło "7" nie katuj auta ;)

Opublikowano

kurde w ASO - magro sosnowiec, podali cene ok.260zl za aktualizacje nice :shocked:

Opublikowano

Spróbuj w salonie VW.

Opublikowano

W Sosnowcu jest to serwis VW AUDI, teraz wykonalem telefon, do NOMA 2 rowniez Sosnowiec rowniez ASO, koles mi strasznie wymigujaco gadal, ze robia tylko w razie jakiejs usterki takie aktualizacje ze to zalezy co system powie, jesli system powie ze nie ma nowej badz jest niepotrzebna to tego nie wykonaja a cena tam bajka 360zl :wallbash:

te aktualizacje oprogramowania skrzyni biegow robia tylko w autoryzowanych punktach ? no to ja mam prosty wybor MAGRO 260zl , w drugim 360 i w dodatku nie wiadomo czy zrobia - chore

Opublikowano

Udpate zrobi serwis, który ma umowę z Kulczykiem (czyli generalnie ASO choć zdarzają się wynalazki tak jak warsztat Sopy). Do aktualizacji wymagane jest połączenie on-line z bazą Audi/VW.

Co do tego, że niechętnie robią aktualizacje - no pewnie, lepiej poczekać aż skrzynia/sterownik się sp***doli i zarobić 4 tyś zamiast marnych 260zł ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ok umowiony na aktualizacje oprogramowania skrzyni w magro-sosnowiec, najlepsze jest to ze dzisiejsza cena jaka mi podali przy zapisie na termin to 150zl, dzwoniac tydzien temu ktos rzucil 260 huh , okaze sie na aktualizacji ile naprawde zaplace :kox:

Opublikowano

ok umowiony na aktualizacje oprogramowania skrzyni w magro-sosnowiec, najlepsze jest to ze dzisiejsza cena jaka mi podali przy zapisie na termin to 150zl, dzwoniac tydzien temu ktos rzucil 260 huh , okaze sie na aktualizacji ile naprawde zaplace :kox:

:doh1: