Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AFN] Nie mruga awaryjnymi przy otwieraniu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytanie może głupie ale jak w temacie...

Gdy zamykam autko z pilota to mrugnie mi awaryjnymi raz na znak zamknięcia... Kiedy otwieram to nie mruga, a kumpel ma to samo auto i mrugnie mu 2 razy... Różnica taka że on ma alarm a ja nie mam... Czy to dlatego czy u mnie trzeba coś ustawić by mrugał czy może jest coś upalone ??

Opublikowano

trzeba przekodować centralny zamek

Opublikowano

masz orginalny centralny z pilota? jeśli tak to możliwe ze trzeba po prostu zakodować ( ale nie jestem pewny czy w twoim roczniku sie da) poczytaj o kodowaniu centralnego, napewno cos znajdziesz

Opublikowano

FAQ działu diagnostyka - kodowanie sterowników w B5 :hi:

Opublikowano

Dzięki za radę.. Sterownik zakodowany i już mruga :).... Mam jeszcze pytanko ponieważ nie mogę się dostać do sterownika 56 od radia... Czy jeśli mam nie fabryczne radio to nie da rady się do niego zalogować czy może coś nie tak ?

Opublikowano

jak masz nie fabryczne to się nie da :wink4:

Opublikowano

Dzięki... Tak pytam z ciekawości ponieważ u mnie jest nagłośnienie od nokii natomiast ten sam kumpel któremu mrugają awaryjne przy otwieraniu co ma to samo auto (pół roku młodsze)... Też ma nokie ale jemu dużo lepiej gra tzn barwa dźwięku ładniejsza i lepsze basy... Myślałem że może w sterowniku coś przekodować i byłoby to samo ale jeśli ten sterownik jest w radiu to kicha... Czy nokia wypuszczała różne nagłośnienia do tych aut?? próbowałem na moim fabrycznym radiu (chyba gamma) i na innym (JVC KDg502) i gra dużo gożej niż u niego... On miał fabrycznie concerta w którym upalił końcówkę a teraz ma jakiś NO NAME za pare zł który itak gra lepiej od mojego :(