Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

problem z wycieraczkami

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem z wycieraczkami przednimi w sumie wczoraj mi sie tak zaczelo dziac tzn po wlaczeniu i wylaczeniu wycieraczek te ida do konca swojego cyklu pracy ale nie zatrzymuja sie w pozycji poziomej na dole szyby tylko w pionie a wczesniej bylo normalnie... ktos pomoze ???

Opublikowano

najpierw sprawdz bezpieczniki, potem silnik od wycieraczek a na końcu przkaźnik czsowy, a i do NEWBIE zapraszam

Opublikowano
  • Autor

bezpieczniki sprawdzilem, silniczek od wycieraczek tez dziala tylko ze zmienilo sie koncowe ustawienie wycieraczek i nie wiem czemu, a przekaznika czasowego gdzie szukac?

NEWBIE tez zaliczone :)

Opublikowano

Mechanizm odpowiedzialny za powrot wycieraczek w swoje miejsce moze szwankowac.

Mialem tak u siebie przy tylniej wycieraczce, a propo moze ktos ma na czesci tylni silniczek od wycieraczek, bo szukam rurki od spryskiwaczy??

Opublikowano
  • Autor

no wlasnie widze ze cos szwankuje a wie ktos czy da sie tam wsadzic lapy i zrobic tak zeby bylo dobre bo deko denerwujace jest to jak mi wycieraczka centralnie przed oczami sterczy :???:

Opublikowano

pod kierownicą ale musisz sciągnąć plastykową obudowę, trzeba by było podmienić na inny i zobaczyć, a sprawdzałeś krańcówki w silniku, a co bezpieczników, to sprawdziłęś wszystkie czy tylko od wycieraczek??

Opublikowano
  • Autor

wszystkich bezpiecznikow nie sprawdzalem ... sprawdzilem tylko od wycieraczek a jak z tymi krancowkami w silniczku? co mam tam zrobic?

Opublikowano

zobaczyć czy są przejścia, może sie coś urwało w środku.

Opublikowano
  • Autor

niby wszystko gra bo silniczek robi sobie pelny obrot tylko nie wylacza sie w tym momencie co bym chcial :) ale tak czy inaczej dzieki za checi ... pozdro

Opublikowano

zgadza sie, pełne obroty bedą bez problemu, spróbuj założyć inny przekaźnik

Opublikowano
  • Autor

dalem sobie rade bez zmieniania przekaznika ... po prostu odkrecilem srubke od silniczka przestawilem wycieraczki recznie i ponownie skrecilem i dziala jak trzeba :) jeszcze raz dzieki za checi :)

Opublikowano

Raczej to co pisze dark ale sprawdz akumulator podobnie mialem kokpit radio wszystko chodziło a wycieraczki stawały w dziwnych miejscach na szybie itd pracowały wolno po zmianie wzystko ok.