dawid@1993 Opublikowano 16 Października 2010 Autor Opublikowano 16 Października 2010 A wyjdzie to na Vagu???
Grzegorz76 Opublikowano 16 Października 2010 Opublikowano 16 Października 2010 Nie wyjdzie...[br]Dopisany: 16 Październik 2010, 14:01_________________________________________________Najprościej byłoby zatankować do pełna wtedy by wyszło czy to wina pompki w baku
dawid@1993 Opublikowano 16 Października 2010 Autor Opublikowano 16 Października 2010 Dziś odebrałem go znów i jak na razie jezdzi,zobaczymy co będzie się dziać.Najprawdopodobniej była to wina tego takiego czegoś co nakłada się na filtr paliwa i wchodzi w to przewody powrotne.Mam nadzieje że to koniec problemów
Grzegorz76 Opublikowano 16 Października 2010 Opublikowano 16 Października 2010 Dziś odebrałem go znów i jak na razie jezdzi,zobaczymy co będzie się dziać.Najprawdopodobniej była to wina tego takiego czegoś co nakłada się na filtr paliwa i wchodzi w to przewody powrotne.Mam nadzieje że to koniec problemów Aaaaa, zaworek przy filtrze, niefachowa wymiana często się kończy jego uszkodzeniem. Ja też miałem z nim problem... u mnie w przewodzie zasilającym pojawiały się bąbelki powietrza i wywalało przy tym jakieś błędy, po wymianie filtra jak ręką odjął. Podczas wymiany zacisnąłem przewody, żeby nie zapowietrzyć, zalałem filtr paliwem i teraz jest super.Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi