Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AKN] 2.5 TDI, jaki przepływomierz?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Muszę wymienić przepływomierz niestety (AKN, 2.5tdi), ale nie wiem jaki i jakie są u nas ceny. W niemczech w ASO powiedzieli mi cenę 160 euro + robocizna ok 20. Orjentuje się ktoś jaki powinienem kupić i ile kosztuje u nas wymiana przepływomierza?

z góry dzięki

Opublikowano

Wymiana to jest 2 min roboty, i sam to możesz zrobić, cena przepływomierza do 2.5 tdi ok 400 zł, nie pamietam dokładnie, ale w tych granicach mnie to kosztowalo.

Opublikowano
  • Autor

W warsztacie mówili mi coś o bosch'owskiej przepływce za ok 500pln.

Pytałem razem z robocizną bo trochę boję się wkladać ręce to tej V6 :), ale jeśli mówisz że to 2min to spróbuję cos tam zamieszać.

Opublikowano

Odpinasz wtyczkę wymontowywyujesz starą przepływkę , chyba 2 śrubki do odkręcenia. I w odwrotnej kolejności montarz. Miłego rezania :th: :thumbup:[br]Dopisany: 20 Wrzesień 2007, 12:04 _________________________________________________http://www.a4-klub.pl/smf/index.php/topic,4717.0.html

Tu masz wszelkie info pomocne przy " zabawie" z przepływomierzem.

Opublikowano

W programie wymiany przepływek zostawiając starą dostaniesz drugą za około 300zł.

Opublikowano

W programie wymiany przepływek zostawiając starą dostaniesz drugą za około 300zł.

Faktycznie zapomniałem o tym dodać, ale kolega najprawdopodobniej jest w Belgi i tam może to nie obowiązywać

Sorki za OT, ale widze , że kolega Sprinter wszedł w 2.5 tdi v6 :th:

Opublikowano
  • Autor

niedługo i tak wracam na kilka dni, więc rozeznam ceny u nas i tam i pomyślę gdzie kupić, jeśli roznica będzie znacząca.

• 2 lata później...
Opublikowano

A co sadzicie o przeplywomierzach z allegro?? za ok 150 pln te same wkladki albo komplety??

Opublikowano

ja kupiłem Bosha - 540zł[br]Dopisany: 01 Sierpień 2010, 12:07_________________________________________________

A co sadzicie o przeplywomierzach z allegro?? za ok 150 pln te same wkladki albo komplety??

jedna lepsza trasa i sie skończy :decayed:

Opublikowano

Jak jesteś zainteresowany to ja mam przepływomierz pełnosprawny z autka 2.5 akn do sprzedania sprzedaje cały silnik. pisz na priwed