juni Opublikowano 2 Października 2010 Opublikowano 2 Października 2010 Mam problem z prowadzeniem samochodu kierownica mi drży przy nawet predkosci 60 km/h i samochod skreca mi na prawą strone, co robic?
A-rek Opublikowano 2 Października 2010 Opublikowano 2 Października 2010 sprawdz: -cisnienie w prawej oponie -prawidlowe wywazenie kol przednich, czy przypadkiem nie odpadl ktorys z odwaznikow czy w ostatnim czasie nie miales przykrego zdarzenia i nie wpadles do jakies dziury :?:
Gość -makaveli- Opublikowano 2 Października 2010 Opublikowano 2 Października 2010 może być że ściąganie samochodu na jedną stronę nie ma nic wspólnego z drżeniem :gwizdanie: jeśli chodzi o drżenie to mogą byc padnięte poduszki silnika albo skrzyni biegów a jeśli chodzi o ściąganie to może byc np.zbierzność sporo było już tematów na te objawy...trzeba poszukać
wojciechjacewicz Opublikowano 17 Października 2010 Opublikowano 17 Października 2010 co chodzi o drżenie kiery, to osobiście obstawiam zwichrowane tarcze (np. polanie wody gdy są rozgrzane-np. przy myciu-już to przerabiałem :gwizdanie:
songo Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 kolego co do drżenia autka to również obstawiał bym na poduszki silnika a co sie tyczy ściągania może masz źle ustawiona zbieżność no chyba że masz to od początku zakupu samochodu to mógł mieć wczesniej dzwona z tej strony
Marcin_F Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 Wyważ koła, też tak miałem i pomogło.
dariooooo_oo Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 wyważenie nie pomoże, wymieniłem opony, tarcze klocki i nadal mam to samo
Chowix Opublikowano 14 Listopada 2010 Opublikowano 14 Listopada 2010 Ja miałem podobnie i po wyważeniu kół objaw znikł
Rekomendowane odpowiedzi