artek04 Opublikowano 2 Października 2010 Opublikowano 2 Października 2010 Witam. Mam do Was pytanie czy można naprawić-wymienić powycierane elementy skórzanej tapicerki fotela kierowcy , pytam bo chcę kupić auto właśnie z nienajlepszą skórą fotela kierowcy, ewentualnie jaki jest koszt takiej usługi. Pozdrawiam.
Artur82 Opublikowano 2 Października 2010 Opublikowano 2 Października 2010 wiem ze idze wymienic kawalek poszycia fotela...dobry tapicer to zrobi i nie powinno byc sladu...a koszt to cos okolo 200zl
Wojtek_A4 Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 Ludzie normalnie maluje skóry. Sam byłem zaskoczony dosłownością słowa malują ale zobacz jak gość pomalował skory Recaro z S3 do VW Bory: http://forum.samnaprawiam.com/nadwozie-renowacja-tapicerki-skorzanej-vw-bora-vt764.htm Zakłady spokojnie moga Ci też taka robotę zrobić. Pytanie na ile jest to opłacalne bo kpl. skór można naprawdę za dobre pieniądze kupić na allegro[br]Dopisany: 03 Październik 2010, 14:30_________________________________________________Na google jest masa firm specjalizująca się w tym temacie.
Rekomendowane odpowiedzi