Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B7] Szarpniecie multitronica przy 1600 obrotow.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Niestety, nic nie ma o tym jesli chodzi o moj problem. Zalozylem tez nowy watek jakich pomiarow mam dokonac, ale niestety nikt nie odpisal.[br]Dopisany: 13 Październik 2010, 17:29_________________________________________________Ok, dzisiaj bylem w serwisie zajmujacym sie typowo automatycznymi skrzyniami. facet podszedl do sprawy bardzo profesjonalnie , zrobil dynamicznie logi i nie byl w stanie podejrzewac nawet co to jest. Sprawdzil wersje oprogramowania i bylo tam kilka 0 a na koncu kilka 9.

Ma sie rozeznac i pomyslec co to moze byc, potem zaprosic mnie na naprawe.

Opublikowano

Niestety, nic nie ma o tym jesli chodzi o moj problem. Zalozylem tez nowy watek jakich pomiarow mam dokonac, ale niestety nikt nie odpisal.[br]Dopisany: 13 Październik 2010, 17:29_________________________________________________Ok, dzisiaj bylem w serwisie zajmujacym sie typowo automatycznymi skrzyniami. facet podszedl do sprawy bardzo profesjonalnie , zrobil dynamicznie logi i nie byl w stanie podejrzewac nawet co to jest. Sprawdzil wersje oprogramowania i bylo tam kilka 0 a na koncu kilka 9.

Ma sie rozeznac i pomyslec co to moze byc, potem zaprosic mnie na naprawe.

W jakim serwisie byłeś? Sam szukam jakiegoś do wymiany oleju.

Opublikowano
  • Autor

W sprawie awarii mojej skrzyni bylem u Kisielnickiego na Przeclawiu na ulicy kasztanowej o ile sie nie myle. na tej samej ulicy jest siedziba UPS. Ale do wymiany oleju moge z powodzeniem polecic mechanika, ktory wczesniej pracowal w serwisie audi. ma zaklad naprzeciwko szpitala MSWiA na ul. Jagiellonskiej. Koszt wymiany oleju u niego to 460zl

Opublikowano

Ok, dzisiaj bylem w serwisie zajmujacym sie typowo automatycznymi skrzyniami. facet podszedl do sprawy bardzo profesjonalnie , zrobil dynamicznie logi i nie byl w stanie podejrzewac nawet co to jest. Sprawdzil wersje oprogramowania i bylo tam kilka 0 a na koncu kilka 9.

Jedź na spota lokalnego - zapnij normalnego VAGa i zrób printscreena na głównym ekranie sterownika.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

ok.[br]Dopisany: 18 Październik 2010, 20:13_________________________________________________nie majac przez ten okres nikogo z VAGiem aby sprawdzic i zrobic print screena wersji softu, stwierdzilem, ze zrobie sobie update softu skrzyni; w serwisie audi... koszt takiej uslugi 500zl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Chyba spasuje...

Opublikowano

update softu skrzyni hmmm, ja placiłem 200zł

Opublikowano

za update softu skrzyni w Warszwie(Auto Unia) mi powiedzieli :gwizdanie: 600zł + jeszcze koszty za adaptację skrzyni, tak więc ja też spasowałem

Opublikowano

Trzeba na normalny serwis trafić :confused4: