Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Symphony III

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam następujący problem. Kupiłem na allegro od łepka radio Symphony III (2din), które z tego co zdołałem się zorientować pochodzi z rynku Amerykańskiego. Najprawdopodobniej wyciągnięte z jakiegoś a4 które w częściach trafiło do Polski. Radio jest w idealnym stanie, działa ...ale jest jeden podstawowy problem, a mianowicie nie czyta (nie szuka) fal radiowych parzystych np. 96.4, 94.6 itp. (nie ma Trójki, RMF, RMI itd.) wyszukuje tylko nieparzyste częstotliwości. Oznacza to tyle że w naszych Europejskich realiach nie funkcjonuje tak jak powinno i dla jego użytkownika tak naprawdę jest bezużyteczne. Czy miał ktoś z was tego typu problem i czy orientuje się ktoś czy można to w jakiś sposób przestroić?

Opublikowano

Tylko fachowiec to zrobi sam nic nie zrobisz ale koszt będzie mały tylko daj radyjko do rzetelnego speca pozdro.

Opublikowano

da się to zrobić?

kiedyś w jeepie powiedziano mi że tylko wymiana radia lub zmiana całej płyty w radiu :shocked:

Opublikowano
  • Autor

Szukałem trochę na ten temat w necie i znalazłem na elektrodzie info, że to nie takie proste i w niektórych przypadkach niewykonalne ...wszystko zależy od modelu radia itp. W tym przypadku najprawdopodobniej procek do wymiany. W poniedziałek dzwonię do tego sk.... który sprzedał mi to radio nie informując, że to wersja usa i jak go nie odbierze to zrobię mu takiego bałaganu jakiego jeszcze nie miał. :rant:

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano
http://allegro.pl/audi-a4-b6-radio-symphony-concert-iii-cd-mp3-i1682730307.html kolejne radio wersji USA :thumbdown: Jak dowiadywałem się u Pewnego fachowca z Wrocławia to koszt przerobienia takiego radia będzie w granicach 600zł :gwizdanie: czyli radze omijać tego typu radia:) Pozdrawiam :hi:
Opublikowano

Niektóre radia(niefabryczne przewaznie) miały zworke na płycie głównej :wink4: ale w tym przypadku tak pięknie napewno nie będzie :gwizdanie:

Opublikowano

na slasku u fachowca koszt okolo 100zl przekodowania... :gwizdanie: