Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Jakie głośniczki polecacie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie. Chciałbym poradzić sie kolegów odnośnie audio w mojej niuni. Konkretniej mówiąc chciał bym go ulepszyć. Poprawić jakość muzyki basów itp. jednakże pozostaję przy obecnym radyjku fabryczny chorus - kaseciak, gdyż mam pełen fis i to radyjko ładnie tam wyświetla. Jakie są wasze propozycje aby usprawnić system audio w mojej niuni. Jakie i gdzie zastosować głośniki ( najlepiej by było wykorzystać stare kabelki)

Opublikowano

nie ten dział

co byś nie podłączył będzie lipa, musisz zastosować do tego radia jakiś zewnętrzny wzmacniacz i wtedy podpiąć do tego jakieś głośniki, inaczej to trochę bez sensu

"z g&wna bicza nie ukręcisz"

Opublikowano
  • Autor

w takim razie proszę o przeniesienie do odpowiedniego działu. A Ciebie kolego o jakiś dokładniejszy opis tego co mówisz. Jaki wzmacniacz proponujesz ?

Opublikowano

Na seryjnym radiu mozesz spróbowac kupic adapter rca ktory podłącza sie pod sygnal glosnikowy, do tego podłączasz jakiś wzmacniacz 4 kanałowy i albo wsadzasz jakiesz 13-16 odseparowane w przednie drzwi i do ego maly subwooferek w bagaznika albo modzisz jeszcze jakieś głośniki w półke. Ja osobiście tego nie stosowałem ale ponoć tak sie robie, tylko nie wiem jak zprawuja sie te adaptery rca :hi:

Opublikowano

Nie montuj żadnych głośników w półkę!

Opublikowano

Dla tego dałem 2 opcje czyli subwoofer do bagażnika zamiast głośników w półce bo każdy lubi co innego ;) ja u siebie np mam seryjne glosniki z tylu i sobie cykaja wraz z cala instalka pod radiem ;) przynajmiej jak ktoś z tylu jedzie to chociaz troche muzyki słysze a nie sam bass :D