Gość tomiTMT Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 MOJA SZARA PANI!! mam zamiar zamienić na nową, więc wypadałoby pokazać moje QUATTRO 1,8T 150km, wszystko fabryczne, żadnych ulepszeń zew. i wew. wszelakie naprawy w oryginale, zawieszenie całe wymienione LMO pierwszego wsadu - znajomy jest kierownikem serwisu ASO , nowy Katalizator ASO, ups. wymieniałem wnętrze na skórę!!! jedyna modyfikacja! Auto super szczególnie na nartach
jozek726 Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 daj jakiś opis, fotki wnętrza, jakie plany? co zrobione w niej itd bo na razie kibel z tym jest a o autku to ładny silnik i Q
Chuck Norris Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 Trzeba pokazać bo sprzedajesz? Jak tak to kiepska reklama auta, opis mógłbyś przynajmniej napisać .
Gość tomiTMT Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 nie lubię się chwalić - poprostu, a jak jestem na forum juz 3 latka no to trzeba , jestem minimalistą lubię orginał fabryczny - podwieszane choinki na lusterku to nie dla mnie :>
wrclaguna Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 a czemu kiera jest innego koloru
czaki22 Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 3 latka : Wiadomości: 1 kiera nie teges
Gość tomiTMT Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 bardziej byłem obserwatorem, korzystałem z rad innych klubowiczów w różnych sprawach dotyczących auta a kiera innego koloru bo taki sobie wybrałem u fachowca - przyjemny widok i w dotyku super - skóra cielęca przyjemniejsza od świńskiej bo jak wiemy na kiere kładą świńską!
Chuck Norris Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 podwieszane choinki na lusterku to nie dla mnie :> Nikt o takich dalekich modyfikacjach nie mówi
Rekomendowane odpowiedzi