Gość Keżor Opublikowano 22 Września 2007 Opublikowano 22 Września 2007 to nie jest trudna czynność ale spróbuje troszke przybliżyć tą czynność osobą posiadający program photoshop. no to zaczynamy, nie jest to super szczegółowa instrukcja więc jak coś to pytać. po pierwsze otwieramy programem zdjęcie samochodu w którym chcemy zmienić felgi. po drugie szukamy zdjęcia felgi którą chcemy wmontować w miejsce orginalnej felgi najlepiej żeby była pod tym samym kątem co oryginał jak już mamy felge dawce no to zaczynamy od zaznaczenia jej, klikamy na ikonke zaznaczoną na zdjęciu następnie klikam na około felgi raz przy razie aż obklikamy felge do okoła ok gotowe, ale jeżeli chcemy wyciąć z tej felgi środek jakieś nipotrzebne fragmenty to klikamy tą ikonke i zaznaczamy tak jak wcześniej fragmenty niepotrzebne gotowe, więc teraz klikamy prawym klawiszem myszy na zaznaczenie i wybieramy "warstwa przez kopiowanie" i mamy felge teraz klikamy na tą ikonke i przenosimy felge na plik z naszym autem metodą drag&drop ustawiamy odpowiednio felge do naszego kółka i jeżeli nie pasuje odpowiednio to znowu klikamy ikonke dzięki której da sie wycinać i klikamy prawym przyciskiem myszy na felge i wybieramy "transformacja zaznaczenia" i przypasowujemy sobie felge do oponki ;] następnie klikamy i koniec jeżeli felga ma nieodpowiedni kolor to jeżeli jest zaznaczona to można zmienić kolor następująco , u góry na pasku klikamy "obraz->drugie od góry(nie wiem jak to sie nazywa po polsku bo ja mam hiszpańską wersje :/ )-> 6od góry jeżeli chcemy zmienić barwe, a 7 od góry jeżeli chcemy zmienić kontrast i jasność. życze powodzenia i jak coś to pytać. [br]Dopisany: 22 Wrzesień 2007, 13:59 _________________________________________________zdjęcia najlepiej sobie pobrać na dysk i otworzyć w pełnych wymiarach
Mad_MAX Opublikowano 22 Września 2007 Opublikowano 22 Września 2007 Swietny opis wlasnie tego mi bylo trzeba Jak bys dal rade troche bardziej szczegolowo co i jak to bylo by super :oklaski: :oklaski: :oklaski:
LuNaTi Opublikowano 2 Października 2007 Opublikowano 2 Października 2007 uuuu, a gdzie zdjecie ze zmieniona felga?
Gość Keżor Opublikowano 2 Października 2007 Opublikowano 2 Października 2007 uuuu, a gdzie zdjecie ze zmieniona felga? chopie to nie komputer świat tu masz ze zmienioną felgą http://www.a4-klub.pl/smf/index.php/topic,17289.0.html
Rekomendowane odpowiedzi