Kozathe1st Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 Tak jak w temacie jaka różnica jest między BNS 3.0, a BNS 5.0 i jak je rozpoznać. Jest b. dużo ofert i ciężko mi je odróżnić. Co będzie lepsze? Zastanawiam się nad zakupem takiej navi do b6. Jakich niespodzianek mogę się spodziewać? Moje b6 nie ma anteny pod navi ...instalacja w chwili obecnej jest przygotowana pod Concerta III.
domin79 Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 ...z tego co kojarze to navi BNS 3.0 to nawigacja między zegarami z napędem w bagażniku lub zmieniarce natomiast navi BNS? 5.0 wygląda tak http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=162119.0
Kozathe1st Opublikowano 5 Października 2010 Autor Opublikowano 5 Października 2010 Zastanawiam się nad tym BNS 5.0 ale nie wiem czy nie czekają mnie jakieś niespodzianki. Widzę że chcesz się właśnie takiej pozbyć.
domin79 Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 przesiadka na Rnsa i dlatego Bnsik do sprzedania
Rekomendowane odpowiedzi