Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B7 BRE] Biała nowe fotki str.3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no to leciałem za toba :wink4: wyprzadzaliśmy takie wielkie tiry przy osowej, byłem za tobą ale niestety uciekłeś :decayed: a ja nie chciałem ryzykować :embarrassed:

Opublikowano

no to leciałem za toba :wink4: wyprzadzaliśmy takie wielkie tiry przy osowej, byłem za tobą ale niestety uciekłeś :decayed: a ja nie chciałem ryzykować :embarrassed:

ciekawe jak wygladaja takie TIRY :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: co mlody ????

Opublikowano

Tomkowi chodziło o tiry które wiozły metalowe elementy mostu pewnie jakiegoś. Te elementy były na tyle duże że wystawały poza prawy pas a na pozostałej części jechał pilot i za cholere nie dało się tego ominąć :tongue4:

Mnie bardziej zastanawia jak to się stało że uciekłem mu moim Audi przecież jak zostało napisane kilka postów wyżej moje audi nie jedzie :decayed:

Opublikowano

ale ma wyobraznie :oklaski:

Opublikowano

ja po prostu nie chciałem katować swojej :decayed: no i miałem założone złe opony, bo slicki zostały w domu :kox:

ale jakieś 180-190 szedłeś, bo ja pędziłem zdroworozsądkowo 160 i za uja nie mogłem się do Ciebie zbliżyć :confused4:

trzeba się kiedyś ustawić na kreseczkę :cool1: chyba, że masz coś dłubnięte w kompie to nie mam szans :przebiegly: