Tzieland Opublikowano 23 Listopada 2010 Opublikowano 23 Listopada 2010 no to leciałem za toba wyprzadzaliśmy takie wielkie tiry przy osowej, byłem za tobą ale niestety uciekłeś a ja nie chciałem ryzykować
ZuKeRs Opublikowano 24 Listopada 2010 Opublikowano 24 Listopada 2010 no to leciałem za toba wyprzadzaliśmy takie wielkie tiry przy osowej, byłem za tobą ale niestety uciekłeś a ja nie chciałem ryzykować ciekawe jak wygladaja takie TIRY :polew: :polew: co mlody ????
Runee Opublikowano 25 Listopada 2010 Autor Opublikowano 25 Listopada 2010 Tomkowi chodziło o tiry które wiozły metalowe elementy mostu pewnie jakiegoś. Te elementy były na tyle duże że wystawały poza prawy pas a na pozostałej części jechał pilot i za cholere nie dało się tego ominąć Mnie bardziej zastanawia jak to się stało że uciekłem mu moim Audi przecież jak zostało napisane kilka postów wyżej moje audi nie jedzie
Tzieland Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 ja po prostu nie chciałem katować swojej no i miałem założone złe opony, bo slicki zostały w domu ale jakieś 180-190 szedłeś, bo ja pędziłem zdroworozsądkowo 160 i za uja nie mogłem się do Ciebie zbliżyć trzeba się kiedyś ustawić na kreseczkę chyba, że masz coś dłubnięte w kompie to nie mam szans
Rekomendowane odpowiedzi