milasek86 Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 witam, mam taki problem. przy wchodzeniu w zakręty, nie ważne czy na biegu czy na luzie słychać dziwny dźwięk, jakby łożysko padło. zaczęło się od dźwięków z prawej strony, wymieniłem łożysko i zero zmian. teraz mam tak przy skrętach w prawo jak i w lewo :/ jakieś sugestie co to może być?
ALBINEK Opublikowano 13 Października 2010 Opublikowano 13 Października 2010 Z łożyskiem jest taki problem że słyszysz go z prawej a do wymiany jest z lewej i na odwrót, hałas się niesie po aucie .A jest jakaś różnica jak skręcasz w lewo lub w prawo .Czy wtedy przestaje szumieć ?.
milasek86 Opublikowano 14 Października 2010 Autor Opublikowano 14 Października 2010 nie ma różnicy, czasem jest to bardziej nasilone, czasem mniej. zawieszenie raczej odpada, bo sprawdzałem specjalnie a koleś na stacji powiedział ze nie ma zielonego pojęcia co to może być i mówił by jeździć... ale to denerwuje. gdy kupiłem autko było wszystko ok... później zaczęło z czasem być słychać z prawej strony... przeszło na obydwie ;(
ALBINEK Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 Może zmień łożysko z drugiej strony, to trochę jak gra w lotto .
milasek86 Opublikowano 15 Października 2010 Autor Opublikowano 15 Października 2010 dokładnie... lotto... myślałem ze ktoś może miał podobny problem
sakoselk Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 Ja miałem taki problem i okazało się, że łozysko było w porządku, natomiast opony huczały. Po wymianie opon szum ustał.
milasek86 Opublikowano 5 Lutego 2011 Autor Opublikowano 5 Lutego 2011 we wtorek jade po zimowki... zobaczymy czy bedzie roznica [br]Dopisany: 31 Październik 2010, 15:21_________________________________________________opony zmienione, żadnej różnicy nie ma ;( to chyba na szumy jestem skazany [br]Dopisany: 11 Listopad 2010, 21:32_________________________________________________ Może zmień łożysko z drugiej strony, to trochę jak gra w lotto . w koncu zmienilem... po problemie :> wreszcie slysze wyraznie siliczek jak pracuje :>
Rekomendowane odpowiedzi