Kowaz Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 Cześć Chciałem prosić o pomoc w związku z piszczącym fotelem pasażera. Piszczy centralnie na środku chyba na sprężynkach jakiś. Nie mam pojęcia co z tym zrobić.
kruch Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 podpinam się pod temat mi tak skrzypi fotel po stronie kierowcy można to jakoś naprawić ?
kamil22lodz Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 Może to troszkę śpieszne ale dla pewności sprawdźcie czy nie macie zbyt nisko opuszczonego wejścia od pasów , jak ono jest skierowane w stronę konsoli środkowej to podchodzi pod siedzenie i piszczy !? były takie przypadki , siedzenie ociera o wsad od pasa i w trakcie amortyzacji siedzenia piszczy a wydaje się jak by to się działo w środku fotela ps:(tyle ze dźwięk nie jest głośny ale przeszkadza) hehe
Kowaz Opublikowano 11 Października 2010 Autor Opublikowano 11 Października 2010 Dzisiaj obadam dzięki a jeśli to nie to, to co dalej ????
djmostek Opublikowano 11 Października 2010 Opublikowano 11 Października 2010 Popieram zdanie osoby kamil22lodz. Miałem dokładnie to samo, rozejrzeałem sie nieco w poszukiwaniu źródła dzwięku i się znalazło -> opuszczone wejście od pasów. Szybko podciągnałem do góry i problem zniknął
Kowaz Opublikowano 13 Października 2010 Autor Opublikowano 13 Października 2010 Niestety nic z tych rzeczy skrzypi fotel nie ma to nic wspólnego z zapięciem na pasy
kamil22lodz Opublikowano 13 Października 2010 Opublikowano 13 Października 2010 Kolego jak masz czas i troszkę werwy wymontuj cały fotel , ( wysuń z szyn) i wtedy usiać i zobacz , będziesz wiedział czy sam fotel jest wadą czy tylko po wsunięciu w szyny , tak chyba najszybciej dojdziesz do usterki Jeżeli chodzi o wymontowanie to nic trudnego , z przodu mały bolec trzeba wyjąc, a z tyłu dwie śrubki pod plastikowymi osłonami ( i wysuwasz)
Rekomendowane odpowiedzi