Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] REMIX = RIEGER + VOTEX 19" 9,5j Milltek + 034 HFC itd.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przecież fotele nie masz s line, masz pełną skórę a s line są pół skóry z materiałem speed w środku. Obicie boczków jest też materiałem speed a nie skórą... Jedyne co masz to obicie ręcznego skórą które było chyba bardzo tanie w zakupie bo ja w zwykłej wersji SE też mam takie seryjnie...

Opublikowano
  • Autor

Podsumowując - można by podpiąć Twoje auto do S line sportpakiet 2004 ale niestety nie masz pikowanej kiery, drążka zmiany biegów i oznaczeń na listwach tylnych drzwi. Nie pasuje też rocznik ;) Felgę pomijam bo ten element zawsze można zmienić...

Opublikowano
IMO Twoje auto to nie S line (tym bardziej ori). Zacznijmy od tego, że nie ma czegoś takiego jak pakiet "częściowy" - albo jest pełen zestaw elementów tego pakietu albo to nie S line.
Na koniec knyf o którym wspomniałem wcześniej... w 2004 roku (także kwiecień) Audi zmieniło strukturę pakietu. Teraz został on rozbity na okrojony wariant eksportowy (S line Sportpakiet) oraz pełną wersję (S line Sportpakiet plus). Dla ciekawostki podam, że w polskich salonach oferowano tylko wariant "plus".

Napisał przecież, że wszedł dopiero w 2004, czyli jak byś miał auto z 2004 roku to można by było powiedzieć, że masz fotele s line. Chociaż w 2004 wprowadzili je z innymi obiciami to twoje fotele to raczej zbieg okoliczności zamówiony przez klienta i nic z s linem nie miały :P

Uspokój się w ogóle bo mam wrażenie, że zaraz się obrazisz na nas, że Ci próbujemy wytłumaczyć...

Opublikowano
  • Autor
IMO Twoje auto to nie S line (tym bardziej ori). Zacznijmy od tego, że nie ma czegoś takiego jak pakiet "częściowy" - albo jest pełen zestaw elementów tego pakietu albo to nie S line.
Na koniec knyf o którym wspomniałem wcześniej... w 2004 roku (także kwiecień) Audi zmieniło strukturę pakietu. Teraz został on rozbity na okrojony wariant eksportowy (S line Sportpakiet) oraz pełną wersję (S line Sportpakiet plus). Dla ciekawostki podam, że w polskich salonach oferowano tylko wariant "plus".

Napisał przecież, że wszedł dopiero w 2004, czyli jak byś miał auto z 2004 roku to można by było powiedzieć, że masz fotele s line. Chociaż w 2004 wprowadzili je z innymi obiciami to twoje fotele to raczej zbieg okoliczności zamówiony przez klienta i nic z s linem nie miały :P

Uspokój się w ogóle bo mam wrażenie, że zaraz się obrazisz na nas, że Ci próbujemy wytłumaczyć...

Co mi chcesz wytlumaczyc :gwizdanie: przeciez wiem jakie auto kupowalem 2002r AVJ bez fabrycznego s-line

niepotrzebie tylko sie powtrzasz robiac OT.

Pytalem Bartka :good: o poszczegolne elementy wnetrza powiedzial ze czesc z nich to s-line sportpakiet 2004

a ty znowu, ze nie mam auta z s-line

Daj se na wstrzymanie bo nie o to chodzi :gwizdanie:[br]Dopisany: 03 Marzec 2011, 21:36_________________________________________________jeszce raz przypominam, ze chodzi o wnetrze / elementy

innymi slowy co to za REMIX tam siedzi :cool1:

Opublikowano

Nie masz z s-lina nic i koniec kropka.

Po co te dywagacje?

Opublikowano

Ja yebie :decayed: :decayed:, masz to co ja w środku czyli tzw. pakiet sport :).

Żadnego mixa remixa masmixa nie masz, tylko pakiet sport.

W skład tego pakietu wchodziło:

- kubły skóra

- zawiecha 1BE lub 1BV ( nie jestem pewny która)

- listwy alu środek

- 3-ramienna kiera

- gałka zmiany biegów "kulka"

- na pewno o czymś zapomniałem lub nie wiem dokładnie :).

:naughty: :naughty:

Opublikowano

a ty znowu, ze nie mam auta z s-line

Bo nie masz... Każdy Ci to mówi, przecież s line to nie jest przedłużenie fiuta... Nie każdy go ma, ja też nie miałem seryjnie. Dobra kończymy te głupoty bo nie ma sensu...

Jak się opony sprawują?

Opublikowano
  • Autor

czyli jedyne co mam s-line w srodku to chyba badge :decayed: wiec musze sie naprawic :hi:

a ta tzw. rybia luska wiem ze to nie s-line ale skad to pochodzi tez sport :mysli: ???

Opublikowano

Yes :wink4:

Opublikowano

Rybia łuska to dodatkowe wyposażenie na zamówienie.

Seryjnie było soul, a w dodatku można było zamowić:

Szczotkowane aluminium

Rybią łuskę

Carbon

Piano

Drewno też chyba wychodziło seryjnie w jakimś tam standardzie

Opublikowano
  • Autor

Dzieki :good:

Pytales o opony...

Polecam :good: fajnie sie kleja :kox: lepiej od Kumho :gwizdanie:

choc nie testowalem jeszcze na mokrym :gwizdanie:

okazja - http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=270710272585&ssPageName=STRK:MEWNX:IT

Opony Avon ZZ3 235/35R19 91 Y ~ zobacz ceny w porównywarce cen

26159685.jpg

clipboard01xjd.th.jpg019ocx.th.jpg025qb.th.jpg022y.th.jpg021axj.th.jpg026uye.th.jpg

idealnie sie chowaja i nic nie obciera na muldach testowane przy 4 osobach :decayed:

z przodu - ET38 8.5J + dystans Eibach 8mm kola Avon ZZ3 225/35/19

tyl - ET38 9.5J opona Avon ZZ3 235/35/19

Opublikowano

Tylko na felge uważaj teraz bo lekko krawężnik przytulisz i będzie kupa :D

No u mnie na razie na opony się nie zbiera. W ogóle to po głowie chodzą mi ori rs4 19". Od zawsze mi się podobały, może jak się opony u mnie skończą to sobie takie sprezentuję :P

Opublikowano

Hehehe nie było mnie 1,5h i 3 strony nawaliliście :polew:

Remik - jeszcze raz. Twoje autko to nie S line - źle mnie zrozumiałeś z tym Sportpakiet 2004. Aby określić furaka mianem S line musiałbyś mieć wszystkie elementy tego pakietu (kilka Ci brakuje). Wniosek jest taki - że auto masz po prostu doposażone, ale bez żadnego pakietu (i takiej wersji się trzymaj ;)).

Flyer pomylił się w dwóch kwestiach...

1. S line wychodził zarówno z zawieszeniem 1BE jak i 1BV. Dla przykładu Sportpakiet (bez plusa) miał zawieszenie 1BE - Sportpakiet plus ma 1BV. Natomiast pierwsza wersja S line (przed podziałem w 2004 roku) miała tylko zawieszenie 1BV. W nadwoziu B7 obowiązuje podział zapoczątkowany w B6 (tak samo - Exterieur, Sportpakiet i Sportpakiet Plus - skład pakietów rózni się tylko nieznacznie).

2. Nie ma czegoś takiego jak "Pakiet Sport" w nadwoziu B6.

Opublikowano

Tutaj Cię Bart-s zdziwię, bo kolega ma na przykład B6 z 01 i ma w dowodzie wpisane a4 sport. Może jest to pakiet wypuszczany na wyspy, ale już się parę razy spotkałem z autami które mają takie same wyposażenie w środku, tj. kubełki + 3ramienna kiera i gałka inna trochę

Opublikowano

W dowodzie czy na wlepce?

Opublikowano

hmm w dowodzie... Muszę sprawdzić wlepkę i rozkodować, zobaczymy co wyjdzie

Opublikowano
  • Autor

no ja mam wlasnie w dowodzie A4 T Sport[br]Dopisany: 03 Marzec 2011, 23:26_________________________________________________wiec co to za siedzenia itp. jak nie s-line nie pakiet sport :mysli:

:> :> :> :> :> :> :> bo znowu sie skolowalem :polew:

Opublikowano

są to siedzenia kubełkowe pokryte skórą, za pewne wyposażenie dodatkowe na życzenie klienta

Opublikowano
  • Autor

wiec to sportowy dodatkowy pakiet wystepujacy tylko na wyspach.

dobrze rozumiem :mysli:

Opublikowano

W dowodzie to ja widziałem też TDI S4... To nie jest dokument AG, tylko papier wystawiony przez urzędasa - zatem nie jest żadnym wyznacznikiem.

Remik - właśnie kończę PW. Nie masz żadnego pakietu - Twoje auto jest po prostu doposażone :wink4: Siedzenia masz po prostu sportowe (bez żadnego pakietu).

BTW. Masz może wydruk kodów wyposażenia?