paw1100 Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 Pompa wyje po przejechaniu paru kilometrów,płyn w zbiorniczku się buzuje i wycieka ale wspomaganie działa bez zarzutu.Wymieniłem pompę, było to samo.Proszę o radę.
A-rek Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 uklad zostal dobrze odpowietrzzony :?:
paw1100 Opublikowano 9 Października 2010 Autor Opublikowano 9 Października 2010 byłem w dwóch serwisach więc wydaje mi się że tak
mash1 Opublikowano 3 Listopada 2012 Opublikowano 3 Listopada 2012 i jak uporałeś się z tym wyciem. Ja tak samo wymieniłem na nową pompe wspomagania i dalej wyje i płyn sie buzuje. Nie wiem co zrobić. Czy to maglownica czy jak. Prosze o pomoc
grzes1150 Opublikowano 3 Listopada 2012 Opublikowano 3 Listopada 2012 uszkodzone sitko w zbiotniczku ---------- Post dopisany at 18:30 ---------- Poprzedni post napisany at 18:27 ---------- i jak uporałeś się z tym wyciem. Ja tak samo wymieniłem na nową pompe wspomagania i dalej wyje i płyn sie buzuje. Nie wiem co zrobić. Czy to maglownica czy jak. Prosze o pomoc odkopałeś temat sprzed dwóch lat:grin:
mash1 Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 ale chyba moze mi ktoś odpowiedzieć na pytanie
Rekomendowane odpowiedzi