Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Jaki laptop do 3000zł 15.4''-17"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a co do HP to kolega ma dość wysoki model Pavilion, który się grzeje i wyłącza nagle :gwizdanie:

ja mam HP Pavilion dv6000 i jest dokładnie to samo....tzn pojawia się niebieskie tło i się wyłącza bez powodu :wallbash: .... coraz częściej :wallbash:

a kilka postów napisałeś, że polecasz tę firmę :naughty::decayed:

Opublikowano

a co do HP to kolega ma dość wysoki model Pavilion, który się grzeje i wyłącza nagle :gwizdanie:

ja mam HP Pavilion dv6000 i jest dokładnie to samo....tzn pojawia się niebieskie tło i się wyłącza bez powodu :wallbash: .... coraz częściej :wallbash:

a kilka postów napisałeś, że polecasz tę firmę :naughty::decayed:

bo do tej pory myślałem że szwankuje po przejściach (2xzalany,2x spadł ze stołu) :wink4:
Opublikowano

Miesiąc temu kupiłem ASUSa z serii K52J - K52JC

Grafika GF 310M 1GB, Intel Core I5 450M nowszy, 15", 4GB RAMu, HDMI itd za 3100zł. Szkoda tylko, że USB jest 2.0 a nie 3.0.

Coś takiego ale z nowszym prockiem 450M.

http://www.vobis.pl/oferta/notebooki/tft_15_-16/878738_asus_k52jc_i5-430m_15_6_4gb.aspx

ASUSa nie trzeba chyba reklamować. Jakoś wykonania jest ok. Możliwość przedłużenia gwarancji (z czego skorzystałem) nawet i do 5 lat chyba. Za rok zapłaciłem coś koło 280zł, czyli mam 3 lata. Zrobiłem tak, bo wcześniej laptop mi się sypnął po lekko ponad 2 latach... :wallbash: Nie był to ASUS :)

Wg mnie w okolicy 3 tys to dobra opcja

Opublikowano

Tak samo mam HP dv6000 i nigdy więcej HP.. od samego początku były problemy, dzień po kupnie już trafił na miesiąc do serwisu. Potem jakiś czas było dość OK aż zaczął szfankować i trafił do serwisu w którym chciano mi mówić że laptop został zalany kawą i musze sam zapłacić ponad 2k za naprawę. Jednak parę pism itp. i w końcu zrobili laptopa. Nigdy więcej nie wezmę laptopa Hp :thumbdown:

Opublikowano

ja j.w. pisałem,już więcej laptopa wogóle nie biore do domowego użytku :thumbdown:

a co do HP to faktycznie myślałem że tylko ja mam takie problemy bo jednak pare zonków miał ,a widze że więcej takich przypadków jest :blink:

Opublikowano

Ja będę powtarzał w nieskończoność - DELL i tylko DELL

Reszta to badziewie.

Opublikowano

Kupi dobrego DELLa w tej cenie?

VAIO też są dobre ale cena...

Opublikowano

przecież podał link w 1-szym poście :przebiegly:

:)

Opublikowano

A to sorki

Moja pamięć jest dobra, ale krótka

Opublikowano

VAIO też są dobre ale cena...

Jakbyście czytali posty a nie jepier......li jak popadnie to problem dawno byłby rozwiązany :zemdlal::spam: :spam:

Opublikowano

Stało się, złożyłem dziś zamówienie w RTV EURO AGD na takie oto cacko:

http://www.euro.com.pl/laptopy-i-netbooki/dell-inspiron-15r-5010-i5-460m-4gb-500gb-w7hp-aluminium.bhtml

powinno być u mnie za jakieś 2-3 dni więc napiszę jak pierwsze wrażenia :hi:

Opublikowano

Stało się, złożyłem dziś zamówienie w RTV EURO AGD na takie oto cacko:

http://www.euro.com.pl/laptopy-i-netbooki/dell-inspiron-15r-5010-i5-460m-4gb-500gb-w7hp-aluminium.bhtml

powinno być u mnie za jakieś 2-3 dni więc napiszę jak pierwsze wrażenia :hi:

Jak nie zalejesz i nie rzucisz o podłogę to będzie działał :good:

Ja mam jeszcze inspirion E1405 kupiony w usa jak jeszcze u nas ich nie było i działa. Tylko 3 razy system wymieniałem a tak to nic.