Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ADP] Czarna Perełka Po lifcie :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pablo_9 - to nie ten sam kolor co Twój :cool1:

:mysli:

sprawdźcie sobie kodami, na bank to nie to samo :wink4: wiem bo twój kolor też mieliśmy :tongue4:

Opublikowano

no OK :tongue4:

etka podaje mi kolor dachu A2 i kolor zewnętrzny A2 jutro sprawdzę na wlepce w bagażniku dokładnie kod koloru

Opublikowano
  • Autor

moja a4 łyka tak 9 litrów po mieście przy spokojnej jeżdzie...

co do lusterek to jak masz podgrzewane to powinny się załączyć wraz z tylną szybą...

Kolorek jest piękny taki jak u mnie :good: ale fakt ciężko utrzymać

No właśnie zastanawiam się czy sa podgrzewane czy nie. Aktualnie audiczka stoi w garazu więc średnio idzie to sprawdzić :P

Aha przede wszystkim brakuje mi komputerka pokładowego ;) da sie to jakoś tanim kosztem dorobić?:D

Opublikowano

Ja u siebie też nie mam grzanych lusterek i dzisiaj rano zostałem zaskoczony przez mróz wszystkie szyby zamarznięte i lusterka też, nie było nawet czy skrobać :gwizdanie: mam teraz w planach u siebie dołożenie grzanych lusterek

jeśli chodzi o fis (komputer pokładowy) wszystko się ta...musiałbyć poczytać trochę w tym temacie http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=10354.0

Opublikowano
  • Autor

Nie, tu chodziło o kolor. Ten 'czarny' 1.8 Q to nie czarny :) Widać tylko przy oględzinach. A 'wypas' taki sam jak umnie ;)

Opublikowano

tak ten sam + podłokietnik, kubełki, kiera od eski :decayed:

Opublikowano

tak ten sam + podłokietnik, kubełki, kiera od eski :decayed:

i spryski+ori xenon i Q :wink4: w sumie bardzo podobne :dziura:

Opublikowano
  • Autor

tak tak :) ale Q jest mi niepotrzebne , a kolor to kolor ; D

Opublikowano

tak tak :) ale Q jest mi niepotrzebne , a kolor to kolor ; D

wiem, że ulubiony kolor ale ja wolałbym mieć prawie taki sam kolor a mieć lepszy wypas i Q, ale każdy ma inne priorytety :good:

Opublikowano

http://moto.allegro.pl/audi-a4-1-8-quattro-i1270534524.html :gwizdanie:

Q na lepszym wypasie a ty 1.6 wziąłeś? :wallbash:

chyba, że technicznie była lipa.

Na 1 rzut oka to jest ta sama co on ma i dodatkowo w tym samym miejscu, co ty 2 szt takie sprowadziłeś :?:

Osobiście bym wolał 1.8 + Q bo pali 1l więcej a przynajmniej coś już jedzie i dodatkowo frajda w zimie z Q

Na tych fotkach wyraźnie widać porównanie czarnego czyli akryl vs metalik :gwizdanie:

Dla jednego bez różnicy a dla drugiego wielka różnica :naughty:

Opublikowano

pablo - te auta są u jakiegoś handlarza, dlatego w tym samym miejscu

a co do tego, że Q już jedzie, to przecież idzie gorzej niż FWD :decayed:

a zabawa przednionapędówką zimą też jest dobra :kox:

Opublikowano

pablo - te auta są u jakiegoś handlarza, dlatego w tym samym miejscu

a co do tego, że Q już jedzie, to przecież idzie gorzej niż FWD :decayed:

a zabawa przednionapędówką zimą też jest dobra :kox:

Q idzie gorzej niż FWD powyżej 100km/h (straty Q) o takiej samej pojemności a my tu mówimy o 1.6 FWD (101KM) vs 1.8 Q (125KM) :wink4:

Ale tak jak czytaliśmy kolor zdecydował..

Opublikowano

zapomniałem..

kolego - podaj kod lakieru, może uda mi się za jakiś czas taką znaleść :cool1:

i zrobić mój projekcik :kox:

Opublikowano
  • Autor

No cóż, ciężkie czasy przed moją czarną perełką. Jak wykupie AC to wypad na parking przed blokiem :) Zobaczymy jakie bedzie spalanie, codziennie rano troche odsniezania potem traska krótka - 7km w jedna strone i po kilku godzinach 7 km w druga strone ;) Co do kodu koloru - spojrze jutro w bagaznik :) Tylko, że raczej wieczorkiem, bo teraz gdy jeszcze nie mam AC to jeżdze Toledo ;p

PS. Coś mi buczy (nie przeszkadza to w cichej jeździe ale ja jestem na tyle wyczulony, że to słysze) od około 60-70km/h w góre, czasem przestaje czasem nie, ale nie intensyfikuje się. Stawiam albo na złe wyważenie opon/złe ich zużycie albo jakieś łożyska :)

Opublikowano

No cóż, ciężkie czasy przed moją czarną perełką. Jak wykupie AC to wypad na parking przed blokiem :) Zobaczymy jakie bedzie spalanie, codziennie rano troche odsniezania potem traska krótka - 7km w jedna strone i po kilku godzinach 7 km w druga strone ;) Co do kodu koloru - spojrze jutro w bagaznik :) Tylko, że raczej wieczorkiem, bo teraz gdy jeszcze nie mam AC to jeżdze Toledo ;p

PS. Coś mi buczy (nie przeszkadza to w cichej jeździe ale ja jestem na tyle wyczulony, że to słysze) od około 60-70km/h w góre, czasem przestaje czasem nie, ale nie intensyfikuje się. Stawiam albo na złe wyważenie opon/złe ich zużycie albo jakieś łożyska :)

Dbaj o tą perełkę :wink4: