pasiasty23 Opublikowano 11 Października 2010 Opublikowano 11 Października 2010 Witam! Mam takie pytanko czy ma ktos z was jakies doswiadczenie z demotazem przekładni?? Jestem zmuszony ja wyciagnoc i posalc do regeneracji , czy jako zwykly zjadacz chleba jestem wstanie sobie sam z tym poradzic ? Czy to juz praca dla prawdziwych fachowców???? Bardzo prosze o jakies wskazówki... pozdr for all
A-rek Opublikowano 11 Października 2010 Opublikowano 11 Października 2010 dasz rade ale dobrze byloby miec jeszcze dwie rece do pomocy no i oczywiscie kanal. stawiasz auto na klockach, odkrecasz kola przednie i koncowki drazkow. potem rozbierasz wnetrze, a dokladnie dolna czesc deski pod kierownica tak aby dostac sie do kolumny i tam odkrecasz jedna srube bodajrze. jak odkrecisz ta srube to zablokuj sobie kierownice :!: musisz uwazac aby kierownica ci sie nie obracala bo mozesz urwac tasme z poduszki. nastepnie wchodzisz do kanalu i po zdjeciu oslony silnika bierzesz sie za odkrecanie przewodow ktore sa wkrecone do magla. nastepnie od gory silnika wyciagasz akumulator bo tam znajduja sie sruby ktore podtrzymuja magiel i jak juz je odkrecisz to wyciagasz w prawo lub lewo. acha jeszcze zanim wyciagniesz magiel musisz odkrecic z jednej ze stron czesc plastikowego nadkola tak aby móc wyciagnac magiel. pewnie o czyms jeszcze zapomnialem ale jak mi sie cos przypomni to dopisze
pasiasty23 Opublikowano 11 Października 2010 Autor Opublikowano 11 Października 2010 Dzięki sliczne za odpowiedz jeszcze jedna para rąk sie znajdzie , gorzej za kanalem nikt mi nie udostepni na tydzien zanim przekladnia wroci zregenerowana ale to juz inna baja bedzie trzeba kombinowac cos Jeszcze raz dzienx z opisu nie wyglada to tak zle pozdro
ROBERT Opublikowano 11 Października 2010 Opublikowano 11 Października 2010 Tu masz fajny opis z fotkami >>> http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=23007.0;highlight=wymiana+maglownicy
A-rek Opublikowano 11 Października 2010 Opublikowano 11 Października 2010 Tu masz fajny opis z fotkami >>> http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=23007.0;highlight=wymiana+maglownicy i po co ja sie tak meczylem z pisaniem :>
ROBERT Opublikowano 11 Października 2010 Opublikowano 11 Października 2010 i po co ja sie tak meczylem z pisaniem :> sorry za
pasiasty23 Opublikowano 11 Października 2010 Autor Opublikowano 11 Października 2010 mistrzostwo , piwko dla was!!!
Rekomendowane odpowiedzi