Obsession Opublikowano 25 Września 2007 Opublikowano 25 Września 2007 Witam! Nic na ten temat nie znalazłem.. Wcześniej jeździłem do urzędu w Siedlcach bo wiem, że tam jest. A zna ktoś może adres urzędu w Warszawie? (najlepiej od jej wschodniej części) Chodzi mi o zrobienie opłaty akcyzowej. Z góry dzięki za info.
soolek Opublikowano 25 Września 2007 Opublikowano 25 Września 2007 ...i przygotuj się na dłuższe stanie najpierw, żeby złożyć papiery, potem się trochę trzeba potłumaczyć. Następnie wyznaczają Ci termin odbioru dokumentów...paranoja. Bywam tam czasami (w innych sprawach na szczęście) i jak patrzę na to wszystko, to , bo ja to robiłem w właśnie w Siedlach - 1,5 godzinki w kolejce, potem 25 minut i wychodzę ze wszystkimi papierkami. Jeżeli możesz, to lepiej jedź do Siedlec.
ono Opublikowano 25 Września 2007 Opublikowano 25 Września 2007 ..i przygotuj się na dłuższe stanie najpierw, żeby złożyć papiery, potem się trochę trzeba potłumaczyć. Następnie wyznaczają Ci termin odbioru dokumentów...paranoja. Tak ale z boku jest firma która za 50 zł robi ci wszystkie papiery i stoi w kolejkach Dzwonią potem ładnie że można odebrać
m@riucha Opublikowano 25 Września 2007 Opublikowano 25 Września 2007 Czy opłatę akcyzową można uiścić w każdym UC w Polsce? czy tylko w tym gdzie zamieszkujemy? A jak jest z przeglądem technicznym?
Obsession Opublikowano 25 Września 2007 Autor Opublikowano 25 Września 2007 No jak byłem tam w Siedlcach z matki samochodem to za bodajże 20zł w agencji (po sąsiedzku) złożyłem te wszystkie papiery i mi to wypisała.. nie chciało mi się samemu w to bawić Po opłatach złożyłem w urzędzie te dokumenty (tuż przed zamknięciem) i przysłalimi pocztą co trzeba
Rekomendowane odpowiedzi