Artur82 Opublikowano 13 Października 2010 Opublikowano 13 Października 2010 szukam i szukam...moze kiepsko szukam ale nie znalazlem... mianowicie chodzi mi o to jak zdemontowac zaplniczke w B6- taka ktora po przyciscieciu płynnym ruchem podnosci sie do gory? Moze ma ktos jakis manual albo cos w tym stylu...moze jakas podpowiedz??
marekg Opublikowano 13 Października 2010 Opublikowano 13 Października 2010 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=108011.0;highlight=zapalniczki może to da ci jakieś wskazówki
Artur82 Opublikowano 13 Października 2010 Autor Opublikowano 13 Października 2010 no tak...a wyciagal ktos ta zapalniczke bo sciagania tunelu??
fayera Opublikowano 13 Października 2010 Opublikowano 13 Października 2010 Podważ plastik z boku i wychodzi bez problemu
wrclaguna Opublikowano 13 Października 2010 Opublikowano 13 Października 2010 tak ja wyciagalem a ktora wersje masz
Artur82 Opublikowano 13 Października 2010 Autor Opublikowano 13 Października 2010 mam taka zapalniczke, ktora po przycisnieciu sie otwiera...
frugodh Opublikowano 13 Października 2010 Opublikowano 13 Października 2010 Zdejmujesz ramke pod gałka zmiany biegów( zamocowana na wcisk na zaczeoach wystarczy szarpnąć) pózniej wkładasz ręke w dziure i wypychasz od spodu plastik po lewo od zapalniczki pod dźwignią hamulca ręcznego i już masz dobry dostęp do zapalniczki. Dalej chyba sobie poradzisz
Rekomendowane odpowiedzi