Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] Webasto -potrzebna instrukcja po polsku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam WSZYSTKICH! Czy ma ktoś może instrukcję po polsku do audi A4 1.9 TDI rok 2003?????? Jestem właścicielem pięknej S-Line z 2003 roku 1.9 TDI kombi i ma oryginalne webasto na pilota. Ale nie wiem jak je włączyć ponieważ wsio jest po szkopsku lub innym ale nie polskim języku. Robi się powoli chłodno i chciałbym zobaczyć jak to działa??? Także czy ma może ktoś coś po polsku na temat tego postojowego ogrzewania???? PLIS!!

Opublikowano

Masz fotkę pilota ?

Opublikowano
  • Autor

Dobry jesteś!! A zapłącisz te 75 zeta?? I jakbym chciał kupić to bym tu nie pytał.

Opublikowano
  • Autor

Szukałem ale nie znalazłem. Kiedyś tu czytałem ale nie pamiętam gdzie?? A tu jest fota pilota

JbTxi.jpg

[br]Dopisany: 18 Październik 2010, 19:44_________________________________________________Czy ma ktoś może dosłownie parę kartek po polsku z tej instrukcji???????[br]Dopisany: 18 Październik 2010, 23:20_________________________________________________Dzisiaj jak włączyłem te webasto z pilota tak tak zadymiło że chciałem po straż dzwonić!!!! MASAKRA!!!! To tak działa bo troche mam obawy je z rana załączać żeby nikt z sąsiadów się nie pluł??

Opublikowano

przy pierwszym rozruchu tak jest :wink4: wlacz na jakis czas i niech sie przepali przed sezonem :cool1:

sprawdz jeszcze swiece :)

Opublikowano

I co nie startuje z pilota ? Po naciśnięciu górnego przycisku powinno mrugać czerwone jego podświetlenie, w jednocześnie włącza się dmuchawa webasta a po chwili pompka paliwa itd.

Opublikowano
  • Autor

No działa ten pilot. Ale webasto chyba dymi na maxa!!!! Dzisiaj rano wsiadlem nie wlanczałem tego webasta a ono samo się załączyło i z pod auta jak zaczelo dymić to uciekłem z samochodu. Nie wiem co jest grane z tym webastem. Może mi ktoś pomóc????? A jeżeli ma sie przepalić to ile czasu ma ono być włączone???

Opublikowano
  • Autor

Nie mam. Wszystko mam wyłączone. Ma ktos takie webasto w audi????

Opublikowano

Nie mam. Wszystko mam wyłączone. Ma ktos takie webasto w audi????

napisz jakie masz dokladnie webasto :cool1: daj fotke :cool1:

ja na twoim miejscu udalbym sie do kogos kumtego mechaniora od webasta co zna sie na tym , bo tak narobisz sobie biedy :confused4:

Opublikowano
  • Autor

A gdzie będę miał jakąś nazwę tego webasta???? Wyżej zapodałem fote od pilota do tego webasta.

Opublikowano

A gdzie będę miał jakąś nazwę tego webasta???? Wyżej zapodałem fote od pilota do tego webasta.

czyli masz ori webasto a czy w tunelu masz cos takiego jak panel :mysli:

panelmenu.jpg

Opublikowano
  • Autor

No mam właśnie tak. I do tego pilota.

Opublikowano

poczytaj tutaj sposob uruchamiania i dzialania :gwizdanie:

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=163320.0

podepnij pierwsze Vaga :wink4: sprawdz czy nie masz jakiegos bledu to powinno wyjasnic sprawe z dymieniem

Opublikowano
  • Autor

A czy webasto działa d jakiejś temperatury i czy mozna je włączyć w każdej chwili. Bo dzisiaj było 10 stopni i jak chciałem włączyć to nie zaskakiwało tylko obok zegarka migało????

Opublikowano

ponizej plus 5 stopni zadziala , na Fisie musi pojawic sie tzw. sniezynka obok temperatury :cool1:

Opublikowano
  • Autor

Nie wiem czy działa mi te webasto bo wczoraj i dzisiaj z rana próbowałem je włączyć z pilota i na fisie tylko migał ten znaczek i webasto sie nie załączyło i nie włączył się klimatronik???? Co jest grane??